Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα η ΠΑΕ Αναγέννηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την θετική ενέργεια που έδωσε στην ομάδα, αλλά ζήτησε και συγγνώμη για την ταλαιπωρία φιλάθλων κατά την είσοδό τους στο Στάδιο με τα περιοριστικά μέτρα που επικρατούν.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου στη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πιερικό.
Παρά τους πολλούς και αυστηρούς περιορισμούς λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο τηρούμε αυστηρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, η παρουσία των φιλάθλων μας για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν συγκλονιστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Θα θέλαμε επίσης να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά την είσοδο τους στο Δημοτικό Στάδιο.

Το γεγονός πως λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την τεράστια επιθυμία του κόσμου μας να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας στεναχωρεί, όμως ελπίζουμε πως σύντομα θα ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας για να δούμε την Αναγέννηση μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε!»