Για μία ακόμη φορά ο κόσμος της Αναγέννησης έδωσε το παρών στο Δημοτικό Στάδιο και είχε μαζική παρουσία παρά τα προβλήματα με την πανδημία στο Θεσσαλικό ντέρμπι που έγινε την περασμένη Κυριακή κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Παρά το γεγονός ότι τ’ αποτελέσματα των “κιτρινόμαυρων” στις τελευταίες αγωνιστικές δεν ήταν αυτά που προδοκούσανοι οι φίλαθλοι, εντούτοις στάθηκαν δίπλα στην ομάδα με θέρμη και την χειροκρότησαν στο τέλος.

Η ΠΑΕ δεν παρέλειψε ούτε αυτή τη φορά να ευχαριστήσει δημοσίως τον κόσμο με ανακοίνωσή της.
Αναλυτικά αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου στη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας με Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Παρά τους πολλούς και αυστηρούς περιορισμούς λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, το οποίο τηρούμε αυστηρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, αλλά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν η παρουσία των φιλάθλων μας ήταν συγκλονιστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Όλοι μαζί μια γροθιά-μια φωνή για να δούμε την Αναγέννηση μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε!»

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΑΤΣ
Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν βέβαια τον κόσμο τους και μάλιστα με ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση και στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στη Βέροια που συγκεντρώνει – για μια σειρά από λόγους – πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για τον αγώνα που ήταν να διεξαχθεί στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league 2, αλλά αναβλήθηκε καθώς η Αναγέννηση είχε χτυπηθεί από κρούσματα κορωνοϊού.

Σε μια περίοδο συνεχόμενων αναβολών που την οδήγησαν σε ένα μακρύ διάστημα απραξίας με επιπτώσεις όπως αποδείχθηκε στην αγωνιστική της υπόσταση.