Η ανακατασκευη του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας είναι μια… πονεμένη και διαχρονική ιστορία!
Εχει μέσα πολλά χρήματα των πολιτών που πήγαν στο βρόντο, έχει εξαγγελίες ταγών που δεν υλοποιήθηκαν, έχει ειδικούς που δεν έκαναν αυτά που έπρεπε και το μόνο που δεν είχε κάθε φορά ήταν… χορτάρι!!!

Η τελευταία απόπειρα ν’ αποκτήσει έναν καλό αγωνιστικό χώρο το στάδιο της πόλης μας έγινε πριν δύο χρόνια από την προηγούμενη δημοτική αρχή όταν ξεκίνησε η ανακατασκευή και η οποία δυστυχώς κατέληξε σε… μανιταρόκηπο!

Έτσι μοιραία, πάμε για την ανακατασκευή της… ανακατασκευής. Συμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε μπορεί και από σήμερα να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ολική πλέον αναμόρφωση του αγωνιστικού χώρου όπως εξαγγέλθηκε εδώ και κάμποσο διάστημα από τη νυν δημοτική αρχή, μαζί με την αλλαγή και του ταρτάν του στίβου.

Το γεγονός ότι η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού, η Αναγέννηση επέστρεψε θριαμβευτικά φέτος στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της super league 2, καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη της ανακατασκευής του χλοοτάπητα.

Ελπίζουμε μόνο αυτή τη φορά να μην πάνε τα λεφτά του κόσμου χαμένα (να θυμίσουμε ότι το πληρώνουμε εμείς και δεν μας το χαρίζει κανείς!) και να γίνουν από τους ειδικούς με την εποπτεία του Δήμου αυτά που πρέπει ώστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δουμε ο αγωνιστικός χώρος να έχει χορτάρι κι όχι μανιτάρια!!!

Θ.Κ.