Τις… “ομορφιές” που καταδυναστεύουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο έζησαν από κοντά οι παίκτριες αλλά και οι συνοδοί της γυνακείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Ελπίδες στο καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για την παραμονή που έδωσαν στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα.

Πέρα από το γκόλ – ντροπή που πέτυχαν οι γηπεδούχες μη τηρώντας το fair play ισοφαρίζοντας το σκόρ (2-2) το πρώτο γκόλ είναι σκανδαλωδώς οφσάϊντ όπως φαίνεται από το βίντεο που ανέβασε και το insport και το οποίο το παρουσιάζουμε σήμερα…

Για τα αίσχη που έγιναν απο την διαιτησία κυρίως με αποκορύφωμα το απιστευτο οφσάϊντ που επέτρεψε ο βοηθός Αβαραμάνης από την Πέλλα, εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση και οι φίλοι των Ελπίδων που παρακολουθούν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια της ομάδας. Η οποία θυμίζουμε πριν λίγο καιρό εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Τσάμπιονς Λίγκ!!!

Μιλούν για τον αξιακό κώδικα προπονητών που ενθαρρύνουν νέα παιδιά να κερδίσουν τον αντίπαλο με κάθε τρόπο ας βιάσουν τις αξίες του αθλητισμού και της ίδιας της ζωής.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρουν:

«Σύνηθες πλέον φαινόμενο η απαξίωση του fair play στα εγχώρια γήπεδα. Πλέον τα παιδιά μας μαθαίνουν να νικάνε με όποιο τρόπο χωρίς θεμελιώδη σεβασμό στον κόπο του αντιπάλου.

Αξία και απαξία σ’ έναν διαρκή ανταγωνισμό επικράτησης!

Αλλά οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι καταδικάζουν απερίφραστα κάθε φάση που διαμορφώνει πλαγίος το αποτέλεσμα. Ασχέτως με το οτι δεν τηρήθηκαν οι άγραφοι κανόνες αθλητικής ευπρέπειας στο επίμαχο ποδοσφαιρικό αγώνα, οι Ελπίδες δεν θα στραφούν απέναντι σ’ ένα άπειρο παιδάκι.

Οι φίλοι των Ελπίδων Καρδίτσας επιθυμούν να στηλιτεύσουν μόνο αυτούς που διοικούν και αυτούς που προπονούν χωρίς αξιακό ανάχωμα. Μπορούν όλοι οι σπιθαμιαίοι να προσφέρουν ως παράδειγμα; Μπορούν οι σε νοοτροπία… τελευταίοι να εκπροσωπήσουν στοιχειωδώς το άθλημα;

ΥΓ Το να κερδίζει κανείς βαθμό ή βαθμους στον αγώνα εγκλωβίζοντας το παιδί είναι αν μη τι άλλο μια θυσία πέρα για πέρα ευτελής»

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις.