Υπό καθεστώς περιοριστικών μέτρων θα γίνει όπως όλα δείχνουν και το αυριανό ματς της Αναγέννησης με τον Πανσερραϊκό που είναι εξ αναβολής για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ενημερώνοντας τον κόσμο για όσα ισχύουν με τα εισιτήρια αλλά και την προσέλευσή του στο στάδιο.
Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημερώνει τους φιλάθλους της πως εξαιτίας των μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, τα οποία τέθηκαν σε ισχύ την 30η Δεκεμβρίου, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα κατά τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων έχει μειωθεί και ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.

Κατά συνέπεια, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των φιλάθλων μας. Επομένως εκτός από τους κατόχους των εισιτηρίων Διαρκείας, οι οποίοι έχουν εξασφαλισμένη θέση, θα εκδοθούν 200 μεμονωμένα εισιτήρια για το Πέταλο του Σταδίου.

Η τιμή των εισιτηρίων θα κυμαίνεται στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα από τη 13:00 θα λειτουργήσει το ανατολικό εκδοτήριο(από την πλευρά του ΚΤΕΛ) από όπου θα γίνεται και είσοδος των φιλάθλων.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Τρίτη και θα γίνεται από τα καταστήματα:

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ζάρρα, Καρδίτσα 18ης Αυγούστου 14
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ρόβας, Ηρώων Πολυτεχνείου 38
• Βιβλιοπωλείο Σελίδες, Δ.Τερτίπη 4

Υπενθυμίζουμε πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους φιλάθλους και τους εργαζομένους κατά την παραμονή τους στο γήπεδο.

Δίνουμε μεγάλη σημασία κυρίως στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και στην προστασία της έδρας μας. Δεν πρέπει να χαθεί ότι κερδίζεται στον αγωνιστικό χώρο για την μη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.»