Κουράστηκαν να κάνουν προπονήσεις και να δίνουν φιλικά εδώ και… τρεις μήνες οι ομάδες που θα μετέχουν στο καταταλαιπωρημένο πρωτάθλημα της super league 2!

Πάνω που ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ήλθαν τα τραγελαφικά με τη δικαίωση της Ζακύνθου, είχαμε νέα αναβολή (τη 12η συνολικά που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ!!!) και την εκ νέου συγκρότηση των ομίλων και την κλήρωση!

Έτσι άπαντες αναζήτησαν να βρουν αντιπάλους για να διατηρήσουν μια στοιχειώδη αγωνιστική ετοιμότητα και να μην περάσει το σαββατοκύριακο με απραξία!

Ενα τέτοιο παιχνίδι προγραμματίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας ανάμεσα στην Αναγέννηση και τον Ολυμπιακό Βόλου, δύο εκ των ομάδων της Θεσσαλίας που θα μετέχουν, ως γνωστόν, στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο Βόρειο Ομιλο.

Οι “κιτρινόμαυροι” της Καρδίτσας πήραν τη νίκη με σκορ 1-0.

Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους υπό το ανεπαρκές φως των προβολέων του Δημοτικού Σταδίου οι δύο ομάδες είχαν την δυνατότητα τουλάχιστον να βάλουν ένα ακόμη παιχνίδι στα πόδια τους!

Βέβαια αυτά τα ματς δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που συμπεριλαμβάνονται σε επίσημες διοργανώσεις, αλλά από το να μείνουν άπραγες εντελώς, κάτι ήταν κι αυτό!

Oι προπονητές των δύο ομάδων Περικλής Αμανατίδης και Γιώργος Βαζάκας, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Η Αναγέννηση ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Ντιμίτροβιτς, Κουτρομάνο, Γκόλια, Λαρέα, Γκουγκούδη, Λαγό, Βιδάλ, Κουτσιανικούλι, Μπιανκόνι, Πολίτη και Γκίνη και ο Ολυμπιακός Βόλου με τους Ξενοδόχοφ, Νάα, Ντιάμπι, Φιλίποβιτς, Βερνάρδο, Μπάτροβιτ, Κόλα, Κουντουριώτη, Ξύδα, Σκοπελίτη και Στάμου.

O αγώνας δεν είχε να δώσει και πολλά πράγματα από πλευράς φάσεων και ήταν ισορροπημένος. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες “υποψίες” ευκαιριών.

Στην επανάληψη τα πράγματα κινήθηκαν στο ίδιο τέμπο και οι προπονητές έκαναν και τις απαραίτητες αλλαγές, για να δώσουν – όπως προαναφέραμε – χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Η Αναγέννηση, πάντως, κατάφερε να σκοράρει στο 79′ της αναμέτρησης μετά από φάουλ του Λώττα και κεφαλιά του Γκόλια και να κερδίσει και αυτό το θεσσαλικό φιλικό ντέρμπι, όπως συνέβη με την ΑΕΛ (2-1) και τον ΑΟ Τρίκαλα (4-0), πριν λίγο καιρό.

Επαιξαν ακόμη για την Αναγέννηση οι Θεολόγης Μ, Ανδρέου, Κοτσώνης, Κραανίκας, Σταμόπουλος, Μπάλλας, Πλέγας, Λόττας, Μπακρατσάς και Μάνιος, ενώ για τον Ολυμπιακό οι Βούγιοβιτς, Ντουαρτε, Ετόγκα, Χάσεκ, Κιτόκο, Σιάφα, Γραικός, Μαρκοπουλιώτης, Οκαν.

• Δείτε  το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο Στάδιο.