Η Βελεσιώτου η συνέντευξη στον Μαλισιώβα και το "γούρι" στην ΑΣΑ...

Παραμονές του αγώνα της Αναγέννησης στο Κερατσίνι με τον Ολυμπιακό Β’, η γνωστή σπουδαία Καρδιτσιώτισσα τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και συγκεκριμένα στην “Τελευταία Σελίδα” του επίσης συμπολίτη συναδέλφου Δημήτρη Μαλισιώβα.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε φυσικά ν’ απουσιάζει το προσδιοριστικό της Καρδίτσας που είναι η Αναγέννηση! Αλλωστε και οι δύο που κουβέντιαζαν είναι οπαδοί της!

Εγινε αναφορά για τις παιδικές μνήμες που έχει η Φωτεινή απο την ομάδα, για την πορεία της, για το παιχνίδι της Τετάρτης το οποίο λόγω συναυλίας δεν μπορεσε να παρακολουθήσει και κατά πως φάνηκε όλη αυτή η “διαδραστικότητα” – που του αρέσει να λέει κι ο συνάδελφος -έφερε γούρι και το “πρώτο διπλό” στους “κιτρινόμαυρους”!

Μάλιστα ο Δημήτρης Μαλισιώβας ήταν αυτός που περιέγραψε το ματς της επομένης ραδιοφωνικά. Με χαρά που δεν κρύβονταν για το αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξε αντικειμενικός στα όσα έβλεπε. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την παρουσία της Αναγέννησης στο πρώτο ημίχρονο και εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει πρωταγωνιστική πορεία και να κυνηγήσει το όνειρο.

Εμείς το μόνο που έχουμε να προτείνουμε είναι ότι ίσως θα πρέπει να επαναληφθεί το σκηνικό και ενόψει των επόμενων εκτός έδρας αγώνων της ομάδας! Ιδιαίτερα πριν απο το ιστορικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στα μέσα του Γενάρη.
Εκεί, μια συνέντευξη πριν το ματς με την Φωτεινή και την επομένη μια περιγραφή από τον Μαλισιώβα μπορούν να δημιουργήσουν πάλι περίεργες… κιτρινόμαυρες διαδραστικότητες!!!