ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗ GALERIE F

Μνήμες, εικόνες και γωνιές, παλαιότερες και πιο σύγχρονες, της Καρδίτσας παρουσιάζει στο φιλότεχνο κοινό της πόλης ο Χρήστος Γκάλιος ο οποίος εκθέτει από το Σάββατο έργα του στη γκαλερί F.

Στα 46 έργα του, όλα λάδι σε καμβά, ο Χρήστος Γκάλιος αποτυπώνει μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητας, γωνιές που χάνονται και τις αναδεικνύει με το χρωστήρα του και γίνονται τελικά ευχάριστα αποδεκτές.

Ο Χρήστος Γκάλιος γεννήθηκε και ζει στην Καρδίτσα. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Εικαστικού ομίλου Καρδίτσας . Έργα του υπάρχουν σε Δημόσιες και Ιδιωτικές Συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ενώ έχει παρουσιάσει έργα του και σε πολλές ατομικές εκθέσεις.

Με τη έκθεση στη γκαλερί F που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο, ο Χρήστος Γκάλιος ουσιαστικά επανασυστήνεται στο κοινό της Καρδίτσας παρουσιάζοντας έργα που καταδεικνύουν την εξέλιξή του.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιανουαρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 10.30 το πρωί εως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα εως τις 9.30 το βράδυ.