Η Μαίρη Κουτσιούμπα και επίσημα νέα Διοικήτρια του νοσοκομείου Καρδίτσας - στο ΦΕΚ η απόφαση

Πήρε ΦΕΚ χθες ο διορισμός της κ. Μαίρης Κουτσιούμπα ως Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας, επιβεβαιώνοντας έτσι προηγούμενα ρεπορτάζ του Νέου Αγώνα.

Με απόφαση που συνυπογράφουν ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης και η Αναπ. Υπουργός κ. Ασημίνα Γκαγκα, παύεται η προσωρινή παράλληλη άσκηση καθηκόντων του Διοικητή του Γ.Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κων/νου Γρηγορίου και διορίζεται προσωρινή διοικήτρια στο Νοσοκομείο Καρδίτσας η κ. Μαίρη Κουτσούμπα.

“Διορίζουμε την ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ ΜΑΙΡΗ του Χρήστου, Πτυχιούχο Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας, με πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας και περισσότερα από πέντε (5) χρόνια
εργασιακής εμπειρίας, ως προσωρινή Διοικήτρια στο Γ.Ν. Καρδίτσας, αρμοδιότητας 5ης Υ.Πε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 10, για ορισμένο χρόνο και, συγκεκριμένα, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή, σύμφωνα με το άρθρο 22 του ν. 4735/2020” αναφέρει η απόφαση.

Να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο Καρδίτσας παρέμενε “ακέφαλο” εδώ και 15 μήνες. Τον τελευταίο χρόνο ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων εκτελούσε παράλληλα χρέη διοικητή και στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Η κ. Κουτσιούμπα αναμένεται να παρουσιαστεί στο Νοσοκομείο Καρδίτσας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.