Χωρίς σταματημό συνεχίζεται ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου στον ΑΣ Καρδίτσας καθώς λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Στέλιου Χάλαρη οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν και μία σπουδαία επιστροφή!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γράβα που μετά από μία ανάπαυλα την περασμένη σεζόν στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, επιστρέφει για να δυναμώσει κι άλλο το “οπλοστάσιο” του Δημήτρη Λιόγα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΚ:

«Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Δημήτρη Γράβα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Η επιστροφή του στην Καρδίτσα, ήταν αμοιβαία επιθυμία τόσο του αθλητή όσο και της ομάδας, αλλά και προτεραιότητα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Ο 28χρονος αθλητής με ύψος 2,01 μ., επιστρέφει μετά από μια σεζόν στην Καρδίτσα και τον ΑΣΚ, την ομάδα στην οποία έχει προσφέρει πολλά και θα ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις των φόργουορντ. Με τα αθλητικά προσόντα, τις αγωνιστικές παραστάσεις και το ταλέντο του, ο Γράβας είναι ένας δυναμικός και πολυσύνθετος αθλητής, ικανός να δώσει πολλές λύσεις και στις δυο πλευρές του γηπέδου.
Πέρυσι, ο Δημήτρης αγωνίστηκε σε 21 ματς στη Basket League με τη φανέλα του Χ.Τρικούπη Μεσολογγίου, όμως είναι γνώριμος στην ομάδα και το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας, καθώς τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του ΑΣΚ, με πολύ σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Τη σεζόν 2018-19 είχε 10,2 πόντους και 4,3 ριμπάουντ, ενώ την περίοδο 2019-20 ήταν πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας μας, με 15,2 πόντους και 7,1 ριμπάουντ. Εκτός του Χ.Τρικούπη, ο Γράβας έχει αγωνιστεί στη Basket League και με τον Προμηθέα Πάτρας, ενώ στην Α2 έχει φορέσει τη φανέλα των Μαχητών Πεύκων και της Δόξας Λευκάδας.
Καλωσορίζουμε και πάλι το Δημήτρη στην οικογένεια του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.»

• Πιο κάτω ένα ωραίο στιγμιότυπο που ανέβασε ο ΑΣΚ στη σελίδα του στο facebook με τίτλo… υπόσχεσης: «Ετοιμάσου»