Η Αναγέννηση εξέδωσε ανακοίνωση για όσα ισχύουν με την προσέλευση των φιλάθλων στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως είναι γνωστό τα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας εξακολουθούν να είναι σε ισχύ σ’ ο,τι αφορά τα γήπεδα κι αυτό θα στερήσει από πολλούς τη δυνατότητα να δουν από κοντά αυτό το ματς και θα κάνει μεγάλη ζημιά και στα έσοδα της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”:

«Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 16:00 η ομάδα μας δίνει ένα ιστορικό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημερώνει τους φιλάθλους της πως εξαιτίας των εκτάκτων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, τα οποία τέθηκαν σε ισχύ την 30η Δεκεμβρίου, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα κατά τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων μειώνεται και πλέον ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.

Κατά συνέπεια, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των φιλάθλων μας. Επομένως για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εκτός των φιλάθλων μας που είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για το παιχνίδι, το οποίο είχε αναβληθεί στις 25 Ιανουαρίου, τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν, δίνοντας προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας. Θυμίζουμε πως οι κάρτες διαρκείας δεν ισχύουν στο Κύπελλο Ελλάδας λόγω της οικονομικής εγκυκλίου της ΕΠΟ.

-Η γενική είσοδος έχει ορισθεί στα 20€
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στα κάτωθι σημεία:

Από τα καταστήματα:

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ζάρρα, Καρδίτσα 18ης Αυγούστου 14
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ρόβας, Ηρώων Πολυτεχνείου 38
• Βιβλιοπωλείο Σελίδες, Δ.Τερτίπη 4

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου από τις 14:00.
Να σημειωθεί πως θα είναι διαθέσιμο το Πέταλο, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο συνωστισμού.

Υπενθυμίζουμε πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους φιλάθλους και τους εργαζομένους κατά την παραμονή τους στο γήπεδο. Δίνουμε μεγάλη σημασία κυρίως στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και στην προστασία της έδρας μας. Δεν πρέπει να χαθεί ότι κερδίζεται στον αγωνιστικό χώρο για την μη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι μας να προσέλθουν έγκαιρα στο Δημοτικό Στάδιο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο τους.

Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας σε ένα ακόμη ιστορικό ραντεβού της ομάδας μας»!