Η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Αυτή η Αναγέννηση έχει βαλθεί να δώσει τεράστιες συγκινήσεις στον κόσμο της και να δώσει χαρές με το… τσουβάλι! Φροντίζοντας μάλιστα να κάνει το σενάριο πολύπλοκο και αγωνιώδες ώστε ο πανηγυρισμός να είναι ακόμη πιο έντονος!!!

Οι “κιτρινόμαυροι” στο δύσκολο παιχνίδι με την πολύ καλή Καλλιθέα, πήραν την τεράστια πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου  Ελλάδας και πάλι με δραματικό τρόπο στην διαδικασία των πέναλτι!

Αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση τελείωσε χωρίς γκολ (με την ομάδα της Καρδίτσας να έχει την υπεροχή και τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι σε κεφαλιά του Μπιανκόνι), φθάσαμε πάλι στην ψυχοφθόρο “ρώσικη ρουλέτα” όπου η Αναγέννηση έχει εκεί τον… φύλακα άγγελό της που ακούει στο όνομα Νέστορας Γκέκας!

Δύο πέναλτι έπιασε πάλι ο Καρδιτσιώτης πορτιέρο, αλλά αυτή τη φορά στη διαδικασία που είχε πολύ πιο δραματική πλοκή, η Αναγέννηση είχε και παίκτες με περίσσια ψυχραιμία που ξετίναξαν τα δίχτυα του Στρέζου.

Παρά το ψυχολογικό ντεζαβαντάζ από τις άτυχες στιγμές των Καρανίκα και Βιδάλ, οι Λώττας, Γκίνη, Γκόλιας και Γκουγκούδης ευστόχησαν!!!

Το τελευταίο πέναλτι που θα έκρινε την πρόκριση εκτέλεσε ο Λαγός που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία και τους Καρδιτσιώτες που πλημμύρισαν τη σκεπαστή στου Σταδίου στον… “Ολυμπο της χαράς”!!!

TΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Η σειρά των πέναλτι είχε ως εξής:

Δούμτσης γκολ και 0-1
Λώττας γκολ και 1-1
Σαντάνα Απέκρουσε ο Γκέκας
Καρανίκας άουτ
Κοντοχρήστος Απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης και πάλι
Βιδάλ Απέκρουσε ο Στρέζος
Τσιντώνης γκολ και 1-2
Γκίνη γκολ και 2-2
Ευαγγέλου γκολ και 2-3
Γκόλιας γκολ και 3-3
Πέτσας γκολ και 3-4
Γκουγκούδης γκολ και 4-4
Κωστίκας στο αριστερό δοκάρι του Γκέκα
Λαγός γκολ, 5-4 και πρόκριση για την Αναγέννηση.

Στο τέλος ακολούθησαν μοναδικές στιγμές με τους ανθρώπους της Αναγέννησης να είναι πανευτυχείς αφού πέρα από το γεγονός ότι η ομάδα περνάει στους “16” του Κυπέλλου (και ονειρεύεται ακόμη για διάκριση και σ’ αυτό το θεσμό), θα πάει με την αυτοπεποίθηση θωρακισμένη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Με τον καλύτερο τρόπο έδωσαν ευχές οι “κιτρινόμαυροι” και στον πρόεδρό τους Δημήτρη Παπαδημητρίου που είχε την ονομαστική του γιορτή!!!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Λαρρέα(90′ Γκουγκούδης), Καρανίκας, Σταμόπουλος, Πλέγας (74′ Βιδάλ), Μπάλλας(62′ Γκίνη), Πολίτης (62′ Κουτσιανικούλης), Μπραμπίγια (105′ Λώττας), Αθανασιάδης και Μπιανκόνι (62′ Λαγός).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση (74΄ Τσιντώνης), Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ (74΄ Νάτσης), Δούμτσης, Μάλτσι (89΄ Ποζατζίδης).

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τη δραματική πλοκή στη διαδικασία των πέναλτι.