Συγκλονίζει η μαρτυρία της 29χρονης απο τον Βόλο που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε στην οδό Δημητριάδος στο κέντρο της πόλης λίγες ημέρες μετά το Δεκαπενταύγουστο.«Μου πέταξε κάποιος βενζίνη και η αντίδρασή μου ήταν ευτυχώς πάρα πολύ γρήγορη, ώστε την απέφυγα αναφέρει χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό φακό.

Τρομοκρατημένη, προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα και τι θα μπορούσε και η ίδια να είχε πάθει εάν δεν αντιδρούσε αστραπιαία.

Ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, είναι ένας 37χρονος, γνωστός στις αστυνομικές αρχές και στην πόλη του Βόλου ως «Κάμελ». Ήταν στη φυλακή γιατί το 2018, είχε περιλούσει με βενζίνη ένα 20χρονο κορίτσι. Όμως αμέσως μετά την αποφυλάκιση του άρχισε ξανά τις επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες.Ο φάκελος του 37χρονου είναι γεμάτος από υποθέσεις γυναικών που τον καταγγέλλουν για επιθέσεις με βενζίνη.Ο 37χρονος άνδρας, μετά την επίθεση με βενζίνη που εξαπέλυσε στην 29χρονη γυμνάστρια σήμερα το πρωί πέρασε και πάλι απο το ίδιο σημείο ενώ αρκετοί τον είδαν να περιφέρεται στην περιοχή του Σιδηροδρομικου Σταθμού, πίσω από το Δημαρχείο, την στιγμή που εκκρεμεί η υπόθεση της νεαρής κοπέλας.