Όσα έγιναν στο παιχνίδι της Νέας Ευκαρπίας από την διαιτησία και πολύ περισσότερο με την απόφαση να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι με την Καβάλα, μας βάζουν για τα καλά στο κλίμα της φετινής σεζόν στη super league 2!

Kαι να θέλει κανείς να είναι καλοπροαίρετος απέναντι στις προθέσεις όσων κουμαντάρουν σ’ αυτή τη συγκυρία το ελληνικό ποδόσφαιρο και την κατηγορία, θα αγανακτήσει βλεποντας τοσο την διαιτησία του Κακουλίδη, αλλά κυρίως την απόφαση για επανορισμό του αγώνα!

Ο δικαστής θεώρησε ότι δεν υπήρξε υπαιτιότητα της Καβάλας στη μη τέλεση του αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Η υπαιτιότητα είναι εμφανής με την απλή λογική διότι διανύαμε τη δεύτερη εβδομάδα του πρωταθλήματος, το σύστημα της ΕΠΟ ήταν ανοιχτό κι αυτό αποδεικνύεται απο το γεγονός ότι η άλλη ομάδα του Νοτίου Ομίλου, η Ζάκυνθος κατέβηκε κανονικά ν’ αγωνιστεί!!!

Πάει “περίπατο”, λοιπόν, το σκεπτικό της απόφασης και δικαίως εδώ γίνονται δεύτερες και τρίτες σκέψεις!

Πως είναι δυνατόν να μην είναι υπαίτια για τη μη διεξαγωγή του αγώνα μια ομάδα που επικαλείται ως επιχείρημα για τη μη εμφάνισή της στο γήπεδο, λόγους ανωτέρας βίας και μη λειτουργίας του συστήματος της ΕΠΟ, κάτι που είναι αποδεδειγμένο ότι δεν υφίστανται, διότι η άλλη ομάδα (Ζάκυνθος) που είχε το ίδιο θέμα εξυπηρετήθηκε στο ίδιο διάστημα;

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΟ…
Μένει να δούμε αν σ’ αυτή την αδιανόητη απόφαση έχουμε και συνέχεια με την ημερομηνία του επανορισμού του εν λόγω αγώνα. Αν δηλαδή η super league 2 θα ορίσει το ματς τότε που εξυπηρετείται η Καβάλα (αφού θα έχει ολοκληρώσει κινήσεις ενίσχυσης μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου) ή στην μοναδική ελευθερη ημερομηνία γι’ αυτό το χρόνο που είναι η Κυριακή 26 Δεκεμβρίου ή στις 2 Ιανουαρίου με την αλλαγή του νέου χρόνου…

Θα δούμε αν θα ορίσουν τα ματς (οπως θα ζητήσει η Αναγέννηση) σ’ αυτές τις ημερομηνίες ή θα επικαλεστούν τις… άγιες ημέρες και την ξεκούραση των… καταταλαιπωρημένων επενδυτών (;) της Καβάλας!!!

Αυτό που διαφαίνεται πάντως, είναι ότι η Αναγέννηση από τον τρόπο που ενισχύθηκε το καλοκαίρι και την οργάνωσή της, αλλά και από τις επιδόσεις της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο προκαλεί φόβο και ανησυχία σε όσους επεξεργάζονται διάφορα σενάρια.
Πιθανότατα θα θελήσουν να “ξεμπερδεύουν” μαζί της από νωρίς με οποιονδήποτε τρόπο και κυρίως μ’ αυτούς τους γνωστούς που τους ζούμε χρόνια ολόκληρα στο χώρο…

ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
Η συγκεκριμένη ομάδα όμως που έχει περάσει τα πάνδεινα σε πολλές περιπτώσεις και πολλές εποχές, που έχει νιώσει την αδικία στο πετσί της, έχει σφυρηλατήσει και μια συγκεκριμένη φυσιογνωμία. Είναι η ομάδα που πολλές φορές ανατρέπει τα πάντα, ακόμη και τις μεθοδεύσεις τις στέλνει στον κάλαθο των αχρήστων με την παρουσία της!

Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα που είναι πιο δυνατή απο ποτέ τα τελευταία χρόνια…
Θ.Κ.