ΣΥΝΤΟΜΟΣ τηλεφωνικός διάλογος με φίλαθλο της Αναγέννησης το απόγευμα του Σαββάτου, στις 5 παρα 10 περίπου, λίγο μετα τη λήξη του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Ολυμπιακό. Τον παραθέτω αυτούσιο χωρίς… λογοκρισία:

– Έλα μεγάλε, τι έκανε η ομάδα;
– Εχασε…
– Πόσο;
– 2-1…
– Μόνο; Α, καλά πήγαμε… Ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές να έχουμε….

Η ΧΑΡΑ που πήρε ο καλός φίλος μόλις του αναγγείλαμε την είδηση σχετικά με το σκόρ, δεν κρύβονταν και εκδηλώθηκε αυθορμήτως! Μας θύμισε άλλες ανάλογες επικοινωνίες που είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν όταν η Αναγέννηση έκανε καμια μεγάλη νίκη στη Β’ Εθνική!

ΜΟΝΟ που εδώ η χαρά προήλθε από το γεγονός οτι η ομάδα δεν κέρδισε, αλλά έχασε με ένα αξιοπρεπές σκόρ! Ο δυστυχής, έβαλε στο αυτί το ακουστικό του τηλεφώνου, κάθισε στην καρέκλα, έκλεισε τα μάτια και ετοιμάστηκε ν’ ακούσει καμια τεσσάρα, καμια πεντάρα ή και κάτι ακόμη χειρότερο! Μόλις άκουσε το 2-1 πέταξε!!!

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ λοιπόν σε ποιό σημείο έχουμε φθάσει! Η δέκατη στη σειρά ήττα της ομάδας που πριν λίγο καιρό κοίταγε στα μάτια τεράστιες αθλητικές οντότητες της χώρας, τώρα προκαλεί… πανηγυρική διάθεση σε φιλάθλους της διότι καταγράφηκε μόνο με σκόρ 2-1!!!

ΠΟΥ να προκύψει και καμια ισοπαλία δηλαδή στα επόμενα μάτς; Να πάμε απο τους μηδέν βαθμούς στον έναν; Θα καεί το… πελεκούδι στην Καρδίτσα! Αν μάλιστα τύχει και πετύχουμε καμια νίκη, τότε θα σημαιοστολιστεί η πόλη και θα βγούμε αλαλάζοντες στους δρόμους με σαμπάνιες στα χέρια!!! Θα κάνουμε χαρούμενη… selfie την “εκτέλεση” μας!!!

ΝΑΙ κάνουμε χιούμορ! Εστω και πικρό γιατί είναι άκρως αναγκαίο στην περίπτωσή μας. Το συνιστούν και γιατροί! Είναι μια άμυνα του οργανισμου ο αυτοσαρκασμός, όταν περνάς δύσκολα, διότι σε διαφορετική περίπτωση αρρωσταίνεις! Μ’ αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας τους τελευταίους μήνες, θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να λαλήσουμε και να χτυπήσουμε… “μπιέλα”!

ΟΠΟΤΕ είναι άκρως απαραίτητη μια σατυρική προσέγγιση στα πράγματα! Τα σοβαρά, άλλωστε τα έχουμε πει και γράψει προ πολλού. Και πρόσφατα μάλιστα, μόλις χθες στο χθεσινό άρθρο στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ της Δευτέρας” τα ξαναγράψαμε για το τι πρέπει να γίνει…

ΔΙΑΓΡΑΦΗ των λογικών που καταεξευτέλισαν το σύλλογο και ένα νέο ξεκίνημα απο την αρχή. Ο κύκλος έκλεισε για πολλούς. Φτάνει! Για άλλους ήταν εξαιρετικός, για άλλους… φαύλος! Οποτε απο την αρχή. Μπας και σταματήσουμε να πανηγυρίζουμε όταν η ομάδα τρώει λιγότερα απο τέσσερα…!!!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η βοήθεια από το Δήμο έφθασε ή ακόμη;

ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Δικαιολογούμε την αδράνεια μας με το πρόσχημα της δυσκολίας»

ΚΟΪΝΤΙΛΙΑΝΟΣ – ΡΩΜΑΙΟΣ ΡΗΤΟΡΑΣ

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Μια απίθανη γκολάρα πέτυχε ο Ξέρρας στο στη νίκη του Απόλλωνα Μακρυχωρίου επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την Κυριακή στο Στάδιο

Οσοι το είδαν δια ζώσης ή στην εκπομπή “Στη Σέντρα” θα συμφωνούν με την διαπιστωση l Εκπληκτικό γυριστό σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να διαγράφει μια “μαγική” τροχιά “ξύνοντας” πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Απ’ αυτά που ονομάζουμε “ποδοσφαιρικές ζωγραφιές”.

Το ερώτημα το απευθύναμε βέβαια και στην εκπομπή: Γιατί αυτός ο παίκτης καθώς και άλλα παιδιά που ενσωματώθηκαν εδώ και καιρό στα τμήματα υποδομής δεν αγωνίζονται στην Αναγέννηση;

Κι άντε πέρσι οι… Χρυσοβαλάντηδες τους έδιωξαν για να φέρουν τα αποδημητικά “πουλιά”, φέτος γιατί δεν τους πήραμε πάλι πίσω;

Why gentlemen;;;;

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ