Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η παρέμβαση που έκανε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου στην εκπομπή “Στη Σέντρα” της Θεσσαλίας TV, την Κυριακή το βράδυ!
Μέσα σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, δεν έκρυψε την στεναχώρια του για το γεγονός ότι “πάγωσε” η προσπάθεια ανόδου που ειχε ξεκινήσει μετά τις περιπέτειες του καλοκαιριου, αλλά ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε και αποφασισμένος για την “επόμενη μέρα” του συλλόγου όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις που θα προκύψουν και το περιβάλλον που θα δημιουργηθεί από τα συνεχιζόμενα lockdown!

Ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” τόνισε ότι το “λουκέτο” και η αναστολή της αγωνιστικής δράσης ζημίωσε κυρίως τις ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικούς στόχους από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και επένδυσαν πολλά χρήματα στη διάρθρωση ρόστερ που θα διεκδικούσαν την άνοδο. Κάτι που βεβαίως ισχύει και για την Αναγέννηση που αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια στις μεταγραφές του καλοκαιριού στον όμιλό της και όχι μόνο.
Αντιθέτως, όπως είπε, ομάδες που σχεδιάστηκαν για παραμείνουν στην κατηγορία, δεν χάνουν κανένα στόχο απ’ αυτούς που έθεσαν στην έναρξη, αφού ακόμη κι αν ακυρωθεί η σεζόν, θα βρίσκονται εκεί όπου ήταν όταν ξεκίνησαν!Για την ενδεχόμενη έναρξη του πρωταθλήματος ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε χαρακτηριστικά:

“Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γινει, διότι μπήκαμε σ’ ένα καινούργιο πρόβλημα. Το βλέπω λίγο δύσκολο να έχουμε έναρξη. Εχουμε παίξει λίγες αγωνιστικές, και αν ξεκινήσουμε θα πρέπει να γίνονται δυο αγωνιστικές καθε βδομάδα, τα κόστη θα είναι τεράστια καθως δεν υπάρχουν έσοδα για τις ομάδες ούτε από τα εισιτήρια, ενώ μεγάλο είναι και το πρόβλημα της αγωνιστικής κατάστασης, αφού δεν γίνονται καν προπονήσεις εδώ και μήνες!
Εμείς σαν Αναγέννηση θέλουμε να επαναρχίσει η σεζόν, διότι είμαστε από τις ομάδες που είχαμε στόχους. Πληρώσαμε χρήματα, επενδύσαμε σε παίκτες που ήλθαν στην ομάδα για να κάνουμε πορεία πρωταγωνιστική και να χτυπήσουμε την άνοδο και είχαμε τεράστια ατυχία με όλα αυτά που συνέβησαν…”

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ
Παρά την προβληματική πραγματικότητα όμως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου τόνισε μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν πρόκειται να χάσει τη διάθεση που έχει να συνεχίσει να προσφέρει στην Αναγέννηση ακόμη και μετά απ’ όλα αυτά που έχουν προκύψει:

“Η διάθεση παραμένει φυσικά. Δεν υπαρχει απογοήτευση. Θα συνεχίσουμε με τους ίδιους στόχους ότι κι αν γίνει και μπορεί μάλιστα να βρουμε και το χρόνο να οργανώσουμε ακόμη καλύτερα την ομάδα γιατί φέτος καθυστερήσαμε με όλα αυτά που έγιναν. Οσοι πιστεύουν ότι επειδή έχω ξοδέψει χρήματα και συνέβησαν όλα αυτά, θ’ απογοητευτώ, δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν ισχύει. Αυτό που εγώ ξεκίνησα να κάνω, θα συνεχίσω να το κάνω και μετά με οποιοδήποτε κόστος”.

Άπαντες, λοιπόν, βρισκόμαστε σε ένα μεγάλο διάστημα αναμονής και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα…

  • Στο παρακάτω βίντεο από το 45′ και μετά η συνέντευξη του προέδρου της Αναγέννησης