Με αφορμή το δημοσίευμα του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου και με… φωτορεπορτάζ που κάνουν και συμπολίτες που επισκέφθηκαν μετά την άρση των μέτρων το αθλητικό κέντρο, επικοινώνησε μαζί μας ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ Γιάννης Ρόβας.

Συμφώνησε με τις αναφορές μας και τόνισε ότι το έργο ανακατασκευής που δρομολόγησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ήταν μια πλήρη αποτυχία: “Είναι πραγματικά πολύ κακή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και δύσκολα μπορεί να βελτιωθεί με παρεμβάσεις και συνεχή καθημερινή συντήρηση αφού το πρόβλημα υπάρχει εξ αρχής.

Δυστυχώς η ανακασκευή απέτυχε πλήρως κι αυτό δεν χρειάζεται να είναι ειδικός κανείς για να το διαπιστώσει, φαίνεται από την εικόνα”. Σε ερώτησή μας τι σκέφτεται η δημοτική αρχή να πράξει, μας απάντησε ως εξής: “Αυτό για το οποίο μπορώ και προσωπικά και ως εκπρόσωπος της σημερινής δημοτικής αρχής, να δεσμευτώ, είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να αποκτήσει η Καρδίτσα το Στάδιο που της αξίζει. Αυτή η εικόνα δεν τιμά κανέναν και θα γίνουν σύντομα αυτά που πρέπει…”

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον αγωνιστικό χώρο όπως ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά την… ανακατασκευή! Στη συνέχεια, όπως γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, η νέα δημοτική αρχή ζήτησε εξηγήσεις απο τον εργολάβο που ανέλαβε το έργο και ταυτόχρονα εργασίες αποκατάστασης ώστε να ολοκληρωθεί κατά πως πρέπει η ανακατασκευή. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα χρειαστεί μια… ανακατασκευή της ανακατασκευής για να αποκτήσει αγωνιστικό χώρο το Στάδιο…