Αυτή η ομάδα είναι ικανή για όλα! Έτσι όπως έχει “χτιστεί”, έτσι όπως λειτουργεί και έτσι όπως αγωνίζεται, ακόμη και με χίλιες αντιξοότητες απέναντί της, ακόμη και με όλο το σύστημα να βάζει “τρικλοποδιές” είναι μαθηματικώς βέβαιο πως αν στηριχθεί από την πόλη με θετική ενέργεια και χωρίς μοιρολατρίες κι αν συνεχίσει να πορεύεται με τον ίδιο τρόπο ότι κάποια στιγμή θα φθάσει στον “προαιώνιο στόχο”.

Κι αν φέτος έχει ν’ αντιμετωπίσει θεούς και δαίμονες που έχουν κατά τρόπο απροκάλυπτο παρέμβει υπέρ συγκεκριμένης ομάδας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, εντούτοις είναι σε θέση να τους προκαλέσει… “τρέμουλο” μέχρι το τέλος!

Ναι, μιλάμε για την Αναγέννηση που πέρασε εμφατικά και από το Στάδιο των Τρικάλων για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της super league 2, κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 0-3 την τοπική ομάδα και πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη σπουδαία νίκη!

Μια νίκη που ήλθε σε επίπεδο Β’ Εθνικής ύστερα από 46 ολόκληρα χρόνια!!!

Μια νίκη που κρατάει την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη σταθερά πλέον στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί μέχρι το φινάλε να κάνει την πρωτοπόρο Βέροια και όσους τη στηρίζουν να… χάσουν τον ύπνο τους!!!

Τα γκολ της μεγάλης και ιστορικής νίκης των “κιτρινόμαυρων” οι Μπενγκόα στο 16′ και Γκίνη στο 44′ με πέναλτι και ο Λαγός στο 68′ με κεφαλιά.

Κριτική δεν χωράει στο παιχνίδι καθώς η Αναγέννηση ήταν σαρωτικά ανώτερη από τους αντιπάλους της που όσο κι αν προσπάθησαν και με τη στήριξη των φιλάθλων τους, δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν σοβαρά.

Στην εκπομπή “Στη Σέντρα” από τη Θεσσαλία TV στις 9.30 το βράδυ, ρεπορτάζ, φάσεις και γκολ από το ντέρμπι καθώς και τα παραλειπόμενα με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

• Η ΦΩΤΟ από το sportrikala

ΤΡΙΚΑΛΑ: Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος (46’ Φουτσίνι), Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Πέλκας (46΄ Γκοβίνας), Ελευθεριάδης, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (81’ Γκιντεκέ), Μανίσογλου, Αουντίνο

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Δημούτσος (77’ Καρρίκι), Λαγός (67’ Μπάλλας), Μπενγκόα (67’ Βιντάλ), Γκίνη, Μπραμπίγια (77’ Πολίτης), Κλάους (85’ Μπιανκόνι)