Η καρδιά του βόλεϊ της Καρδίτσας χτυπά και πάλι από το περασμένο Σάββατο!

Η γυναικεία ομάδα του ΣΠΑΚ, στο ντεμπούτο της για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ξεκίνησε ιδανικά κερδίζοντας στο παλιό κλειστό γυμναστήριο την ομάδα της Φθίας Λαμίας με 3-0 σετ και έδειξε με το “καλημέρα” ότι φέτος είναι ικανή για μια πρωταγωνιστική πορεία που μπορεί να βγάλει και στην άνοδο στην Α2 Εθνική.

Τα κορίτσια του Σάκη Αλεξίου πραγματοποίησαν έξοχη εμφάνιση και χειροκροτήθηκαν από αρκετούς φιλάθλους που έδωσαν το παρών.

Το πρώτο σέτ οι “κυανέρυθρες” το πήραν με 25-19 σε 28 λεπτά, ενώ το δεύτερο πολύ πιο εύκολα μέσα σε ένα εικοσάλεπτο με 25-11.

Στο τρίτο οι φιλοξενούμενες αντιστάθηκαν για ν’ αποφύγουν την ήττα, αλλά ο ΣΠΑΚ επικράτησε με 25-22 σε 25 λεπτά πανηγύρισε την πρώτη σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ (Σάκης Αλεξίου): Αναστασιάδη, Βουλγαράκη, Γιαννακάκη, Γιαννουλίδη, Κουρκούτη, Κωνσταντίνου, Λάϊου, Μαμούγκα, Μπιρνάρα, Νικολάου, Παπαντώνη, Παπασακελλαρίου, Χριστάνα.

Ο φακός του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” φυσικά και ήταν εκεί και κατέγραψε κάποιες από τις στιγμές της νικηφόρου εισόδου της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.