“Εμφραγμα” στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων για την Αναγέννηση όπου ήλθε ισόπαλη 2-2 στην Ελασσόνα μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια της!

Οι “κιτρινόμαυροι” ισοφαρίστηκαν στο 5 λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ μέχρι εκείνη την ώρα κρατούσαν τη νίκη με το γκόλ που είχε πετύχει λίγο νωρίτερα (87′) ο Τσιρογιάννης απαντώντας έτσι στην πρώτη ισοφάριση των γηπεδούχων στο 81′ με πέναλτι του Ματούλα.

Το σκόρ άνοιξε ο Λώττας με ένα καταπληκτικό φάουλ στο 41′ της αναμέτρησης ενώ νωρίτερα είχε χαθεί πολύ μεγάλη ευκαιρία από τον Χασομέρη που είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 27′

Και η Ελασσόνα είχε μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκρμένα στο 25′ όταν ο Τσάμης έκανε μια φοβερή απόκρουση εξ επαφής σε σουτ του Ματούλα.

Στην επανάληψη οι Ελασσονίτες ανέβασαν ρυθμό, είχαν δοκάρι στο 70′, ισοφάρισαν όπως προαναφέραμε 9 λεπτά πριν τη λήξη με μια περιπετειώδη φάση που πρώτα κατακυρώθηκε ως γκολ και μετά έγινε πέναλτι, αλλά με το προβάδισμα της Αναγέννησης στο 81′ ολα φαινόταν ότι οδηγούν στη νίκη των Καρδιτσιωτών.

Δυστυχώς όμως μια κακή στιγμή στην τελευταία φάση του αγώνα έφερε την ισοπαλία με 2-2 και έτσι η Αναγέννηση έφυγε απο το Λαρισινό γήπεδο όχι με το απόλυτο, αλλα με έναν βαθμό.

Στη ΦΩΤΟ ο Λώττας που πανηγυρίζει για το 0-1 στο 47′