Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ έφθασε. Σήμερα το μεσημέρι στο νέο κλειστό της πόλης μας ο ΑΣΚ υποδέχεται τον Τρίτωνα στον “αγώνα της χρονιάς” όπως ευστόχως έχει χαρακτηριστεί!

Το “μπλε τρένο”, η ομάδα που έχει δώσει μοναδικές διακρίσεις στον αθλητισμό της Καρδίτσας διαγράφει μια πορεία που πραγματικά είναι ονειρική!

Ώριμη περισσότερο από ποτέ σ’ αυτή την καταπληκτική οκταετία έχει βάλει τον πήχη στο ψηλότερο σημείο που θα μπορούσαμε ακόμη και να φανταστούμε στο παρελθόν! Στην απευθείας άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ!

Ένας στόχος που αν επιτευχθεί θα πρόκειται για κάτι το μεγαλειώδες, υπερβατικό και μοναδικό στα χρονικά. Ενας στόχος που όχι μόνο μοιάζει πλέον εφικτός, αλλά τον ορίζει το συγκρότημα του Δημήτρη Λιόγα!

ΚΑΡΔΙΤΣΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ
Το σύνθημα είναι ένα και μοναδικό: Καρδιτσάρα για άνοδο! Απομένουν ακόμη “οκτώ βήματα” και το μεγαλύτερο μπορεί να γίνει σήμερα στον αγώνα με έναν εκ των βασικών ανταγωνιστών, τον Τρίτωνα.

Εδώ, πλέον, παίζουν… μπάσκετ όλοι! Το κάλεσμα του Γιάννη Μπουρούση χθες μέσω του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” για μαζική παρουσία των φιλάθλων στο κλειστό πρέπει να βρει ανταπόκριση.
Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να κάνει το “διπλό”! Τόσο γιατί και αυτή, όπως όλοι όσοι αντιμετωπίζουν με τον ΑΣΚ φέτος, έχει μεγάλο κίνητρο διότι παίζει και τα “ρέστα” τους για να διεκδικήσει την κορυφή.

Αρα, τίποτα δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο, τίποτα δεν έχει ακόμη κατακτηθεί και απαιτείται προσήλωση και μεγάλη προσπάθεια τόσο σήμερα όσο και στα επόμενα ματς.
Η ευφορία και οι πανηγυρικές εκδηλώσεις μπορούν να περιμένουν. Πρέπει πρώτα να γίνει η… δουλειά και μετά όλοι μπορούμε να απολαύσουμε τις στιγμές μιας ασύλληπτης διάκρισης για τα δεδομένα του αθλητισμού της Καρδίτσας.

ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ
Σήμερα, λοιπόν, είναι ο πρώτος και ο σημαντικότερος “τελικός” από τους οκτώ που απομένουν. Και μπορεί το παιχνίδι να μεταδίδεται ζωντανά από την κρατική τηλεόραση, αλλά οι Καρδιτσιώτες δεν θα προτιμήσουν το σαλόνι του σπιτιού τους! Θα δώσουν βροντερό “παρών” στη μεγάλη εξέδρα για να στηρίξουν με την παρουσία και την ενέργειά τους τον ΑΣΚ να φθάσει στη νίκη.

Μια νίκη που θ’ ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την κορυφαία διάκριση όλων των εποχών για το νομό Καρδίτσας σε ένα εκ των δημοφιλέστερων ομαδικών αθλημάτων.
Το σπουδαίο αθλητικό ραντεβού στο μεγάλο κλειστό, είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

Θ.Κ.