Η φωτογραφία είναι από το τέλος του αγώνα που έδωσε ο ΑΣΚ στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς στην Αθήνα, το περασμένο Σάββατο!
Οι “κυανόλευκοι” πέρασαν με τρόπο εντυπωσιακό “ισοπεδώνοντας” την ομάδα του Παγκρατίου με σκορ 69-108 πετυχαίνοντας την πιο ευρεία νίκη στα πέντε χρόνια που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Ήταν μια εμφατική παρουσία, που ήλθε ως συνέχεια μετά από δύο συνεχόμενες νίκες (Αγρίνιο εκτός, Πανερυθραϊκός εντός) και που οδήγησαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το “καλημέρα” της νέας σεζόν.

Οι συντοπίτες που βρέθηκαν στο Μετς χάρηκαν και χειροκρότησαν με θέρμη την προσπάθεια του Γιάννη Μπουρούση και της παρέας του και οι τελευταίοι, μαζί με τα μέλη της διοίκησης, φρόντισαν να ανταποδώσουν στο τέλος!

Τα ρεπορτάζ όλης της χώρας είχαν σε περίοπτη θέση το όνομα “Καρδίτσα” στις αναφορές τους στο μπάσκετ διότι αντιλαμβάνονται άπαντες τη δυναμική που αναπτύσσεται ιδιαίτερα φέτος που ο πήχης ανέβηκε ακόμη ψηλότερα.

“Καρδιτσάρα και πάσης Ελλάδος”, λοιπόν και μέσω της προσπάθειας που κάνει ο ΑΣΚ με μεγάλη συμβολή στην εξωστρέφεια της περιοχής μας.

Η προσπάθεια αυτή δεν σταματά φυσικά στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, αλλά θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση το προσεχές Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας για την 4η νίκη

Στα ματς της πρώτης αγωνιστικής που διεξάγονται σήμερα, ο ΑΣΚ θα έχει το ρεπό του…