Mε ιδιαίτερη λαμπρότητα, θρησκευτική ευλάβεια και ιερή κατάνυξη ετελέσθη η θεία λειτουργία και η αρτοκλασία εις μνήμην του Οσιομάρτυρος Αγίου Τρύφωνα, στον Iερό Nαό Γεννήσεως της Θεοτόκου Καστανιάς, όπου φυλάσσεται η τίμια κάρα του.

Στη δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων, κ. Τιμόθεος, και την παρακολούθησαν πιστοί, τηρώντας και πειθαρχώντας στο ακέραιο σε όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από την πολιτεία.

Στη θεία λειτουργία επί σης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Νούσιος Κωνσταντίνος και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος Βασίλειος. Μετά το πέρας της λειτουργίας, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς – Μούχας «Άγιος Τρύφων», έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, διατηρώντας έστω και με αυτές τις δύσκολες συνθήκες την παράδοση.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καστανιάς-Μούχας κ. Γιάννης Γεροντόπουλος ευχήθηκε σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες, Χρόνια Πολλά και η σκέπη του Αγίου Τρύφωνα να τους χαρίζει Υγεία, Ευημερία και Θεία Φώτιση.