Έχασε τελικά τη μάχη για να κρατηθεί  στη ζωή ο ηλικιωμένος που είχε τραυματισθεί χθες στο τροχαίο της οδού Βόλο , στο πνεπιτημιακό νοσοκομείο όπου μεταφλερθηκε. Πρόκειεται για τον 84χρονο Αχιλλέα Νταλαμπύρα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που εγινε γύρω στις 10.30 χθες το πρωί στο 15ο χλμ Λάρισας – Βόλου , στο ύψος της διασταύρωσης του Προδρόμου (μετά τη Μελία).

Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, ένα επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη Λαρισαία συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο επιβατικό που οδη­γούσε ένας 50χρονος, γιος του 84χρονου θανόντος. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν και οι έξι συνολι­κά επιβαίνοντες- στα δύο οχήματα. Ελαφρά τραυματίστηκαν η οδηγός του ενός επιβατικού και οι τρεις συνεπιβάτιδες μεταξύ των οποίων και δύο ξαδέλφες, δύο 12χρονα κορίτσια.

Ελαφρά τραυματισμένος είναι και ο 50χρονος οδηγός του άλλου επιβατικού ενώ σοβαρότε­ρα τραυματίστηκε ο 84χρονος πατέτρας του και συνεπιβάτης. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με τον 84χρονο Αχιλλέα Νταλαμπύρα από τη Μελία, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι να χάνει τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Κατέληξε ο 84χρονος που τραυματίστηκε χθες στο τροχαίο στην παλιά Βόλου