Καλώς ήλθατε στον μαγικό κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της λαμπερής super league 2!!!

Γνωστής σε όλο το ντουνιά για την… αξιοπιστία της!!!

Τελικά συνέβη το… αδιανόητο! Μάλιστα και σε πρώτο βαθμό, χωρίς να χρειαστεί η διοίκηση της Καβάλας να καταθέσει χρήματα για παράβολο στην έφεση!

Το μονομελές πειθαρχικό της super league 2 θεωρεί ότι για αγώνα που δεν διεξήχθη για την δεύτερη αγωνιστική ανάμεσα στην Καβάλα και την Αναγέννηση, δεν είχε υπαιτιότητα η γηπεδούχος που δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, αλλά ο… άτιμος ο χρόνος που δεν έφθανε για να βγάλει τα δελτία στους μπασκετμπολίστες!!!

Πάλι καλά να λέμε, διότι θα μπορούσε να ρίξουν την ευθύνη στην Αναγέννηση. Που πλήρωσε καμια 5.000 ευρώ για μετακίνηση, φαγητό, διανυκτέρευση και παρουσιάστηκε μόνη της στο γήπεδο, μαζί με τους διαιτητές!!! Πάλι καλά που… δεν χάσαμε δηλαδή το ματς!!!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη απόφαση του πειθαρχικού το ματς θα οριστεί ξανά. Μένει να δούμε πότε, για να ξέρουμε αν θα γίνει μετά τον Ιανουάριο ώστε η Καβάλα να μπορέσει να φτιάξει ρόστερ μπας και κόψει κανένα βαθμό.

Το μήνυμα που  έλαβαν οι “κιτρινόμαυροι” απο την ανεκδιήγητη διαιτησία του Κακουλίδη στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’, έγινε πλέον… βεβαιότητα για το πως φυσάει ο άνεμος φέτος στη super league 2

Βοριάς…

Θ.Κ.