ΚΚΕ Καρδίτσας: «Δεν θα δεχτούμε να ζήσουμε ως σκλάβοι στον 21ο αιώνα»

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΚΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Κάλεσμα γενικού ξεσηκωμού «για να ανατραπεί το αντεργατικό έκτρωμα και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι» απηύθυνε η Τ.Ε Καρδίτσας του ΚΚΕ σε μαζική συγκέντρωση που πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.
Η τομεακή επιτροπή του κόμματος χαρακτηρίζει το νομοσχέδιο Χατζηδάκη ως «πολεμικό ανακοινωθέν» της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι στους εργαζόμενους απορρίπτεται. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Τάσος Τσιαπλές, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο οποίος επισήμανε ότι με τις συγκεντρώσεις του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, οι άνθρωποι του μόχθου, εργάτες, υπάλληλοι, βιοπαλαιστές αγρότες, επαγγελματοβιοτεχένες κλπ δίνουν απάντηση στο «πολεμικό ανακοινωθέν» που εξέδωσε η κυβέρνηση.
«Απέναντι στον πόλεμο, που κήρυξε η κυβέρνηση, η ΕΕ και το κεφάλαιο στην εργατική τάξη, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη. Ολοι στη μάχη. Μάχη, γιατί δεν θα δεχτούμε να ζήσουμε ως σκλάβοι στον 21ο αιώνα. Για να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα, για να ξηλωθεί όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα