Φορώντας στολή προστασίας, η Πατρίτσια μπόρεσε να μπει στο θάλαμο του νοσοκομείου, που ήταν διακοσμημένος με λουλούδια, ενώ ακουγόταν γαμήλια μουσική

Τίποτα δεν μπορούσε να εμποδίσει ένα ζευγάρι από το Λας Βέγκας να επισημοποιήσει ξανά τον έρωτά του μετά από 50 χρόνια χωριστά- ούτε ο καρκίνος, ούτε ο κοροναϊός.

Στις 26 Ιανουαρίου, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Mountain View Hospital γέμισε χαρά καθώς ο 74χρονος Έντι με την 75χρονη Πατρίτσια παντρεύτηκαν ξανά πέντε δεκαετίες μετά το τέλος του αρχικού τους γάμου.

«Ήμασταν νέοι και ανόητοι» είπε η Πατρίσια για τον πρώτο γάμο τους, που έγινε τη δεκαετία του 1970. «Χωρίσαμε σε ένα χρόνο, αλλά κρατήσαμε επαφές».

Εσμιξαν ξανά

Αν συνέχισαν να μιλούν μεταξύ τους, έκαναν κυρίως χωριστές ζωές μέχρι πριν από πέντε χρόνια, όταν τελικά έσμιξαν ξανά αφού η Πατρίσια έστειλε στον Έντι ένα μήνυμα στα social media.

«Χαρούμενα γενέθλια στον αγαπημένο μου πρώην σύζυγο» έγραψε. Η δήλωση ήταν αρκετή για να κάνει τον Έντι, που ζούσε την Καλιφόρνια, να επισκεφτεί την Πατρίτσια, ανέφερε το νοσοκομείο.

Αφού είδε μερικούς συγγενείς, ο Έντι έκανε στάση στο Λας Βέγκας και κάλεσε την Πατρίτσια σε δείπνο. Και ο έρωτάς τους δεν άργησε να αναζωπυρωθεί.

Το 2017, ο Έντι πούλησε το σπίτι του στην Καλιφόρνια και μετακόμισε στο Λας Βέγκας για να ζήσει με την Πατρίτσια. Αν και είχαν αποφασίσει να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί, η Πατρίτσια είπε ότι «δεν σκέφτηκαν ποτέ να παντρευτούν (ξανά)».

Μέχρι που…

Αυτό μέχρι που αρρώστησε ο Έντι και κατέληξε στη ΜΕΘ. Αφού διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Οκτώβριο, προσβλήθηκε από COVID-19 και έπαθε λοίμωξη από βακτηριακή πνευμονία, σύμφωνα με το νοσοκομείο.

Στις 24 Ιανουαρίου, ο Έντι ζήτησε από την Πατρίτσια να παντρευτούν. Δυο μέρες αργότερα, αντάλλαζαν γαμήλιους όρκους.

Αν και δεν μπορούσαν να δουν ο ένας τον άλλον λόγω του κοροναϊού του Έντι, το προσωπικό του νοσοκομείου επέτρεψε τελικά στην Πατρίτσια να μπει στη ΜΕΘ για τον γάμο τους.

Φορώντας στολή προστασίας, η Πατρίτσια μπόρεσε να μπει στο θάλαμο του νοσοκομείου, που ήταν διακοσμημένος με λουλούδια, ενώ ακουγόταν γαμήλια μουσική.

Μόλις δύο μέρες αργότερα, ο Έντι πέθανε «με την οικογένειά του στο πλευρό του», έγραψε το νοσοκομείο. «Περάσαμε πέντε υπέροχα χρόνια» είπε η Πατρίσια.

Πηγή : in.gr