Ένα πρωτοφανές σκηνικό στα χρονικά του τοπικού ποδοσφαίρου θα βιώσουμε απόψε, καθώς ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καρδίτσας θ’ αναδειχθεί όχι με τον τελικό σε κάποιο γήπεδο, αλλά στα γραφεία της διοργανώτριας με την διαδικασία της κλήρωσης!

Μια πραγματικά… αστεία πέρα για πέρα κατάσταση, που είναι αποτέλεσμα της βιαστικής και πρόχειρης απόφασης της ΕΠΟ να ξεμπερδεύει με τις ερασιτεχνικές διοργανώσεις τις οποίες διέκοψε για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας στις 30 Απριλίου!!! Σύμφωνα μ’ αυτή την απόφαση και πέρα από τις στρεβλώσεις που δημιούργησε στα πρωταθλήματα, ο Κυπελλούχος θ’ αναδειχθεί με κλήρωση στα γραφεία των Ενώσεων!!! Θυμίζουμε ότι στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Καρδίτσας προκρίθηκαν η Αναγέννηση και ο Ατρόμητος Παλαμά, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία και ανακοινωθούν τα περιοριστικά μέτρα…

Αντί, λοιπόν, στην Ομοσπονδία να περιμένουν να εξελιχθεί η κατάσταση και με τις νέες συνθήκες που ήδη έχουν διαμορφωθεί να ορίσουν να γίνει ο τελικός ακόμη και τον Αύγουστο, επέλεξαν βεβιασμένα τον “ξαφνικό θάνατο” και μια διαδικασία που γελοιοποιεί απόλυτα τη διοργάνωση και το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Προσβάλει τα μέγιστα και τις ομάδες που συμμετείχαν τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και φυσικά τους παράγοντες που στηρίζουν με τα λεφτά τους όλο το οικοδόμημα…

Δεν είναι βεβαίως μόνο ευθύνη της ΕΠΟ αυτή η κωμωδία, αλλά ταυτόχρονα και όλων των Ενώσεων που τη συγκροτούν και οι οποίες πέρα από κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις που δεν λήφθηκαν καν υπόψιν, δεν έκαναν και κάτι ουσιαστικό ώστε να επικρατήσει μια σοβαρή διαδικασία ολοκλήρωσης των διοργανώσεων.

Ετσι φθάσαμε στο πρωτοφανές σημείο ν’ αναδεικνύονται πρωταθλητές χωρίς να γίνονται οι αγωνες στο γήπεδο και οι κυπελλούχοι με… “κορώνα ή γράμματα”!!! Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε ότι αυτή η θλιβερή για το ποδόσφαιρο διαδικασία ανάδειξης του Κυπελλούχου θα γίνει απόψε στις 8.30 στα γραφεία της ΕΠΣΚ.