Στο βίντεο, η ανώνυμη νοσοκόμα μιλά στο FaceTime με την αδερφή της, η οποία φροντίζει τον σκύλο της, όταν τελικά αποφασίζει να δει και τον αγαπημένο της, Μάλιστα, ακούγεται να του σφυρίζει συνθηματικά, ο οποίος απαντά με κραυγές στο άκουσμα της φωνής της. Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο σπίτι της στην Μασαχουσέτη τον περασμένο μήνα.

Η νοσοκόμα έχει να δει τον σκύλο της εδώ και 3 εβδομάδες – Είναι σε καραντίνα σε γηροκομείο

Λόγω των φόβων για την συνεχιζόμενη πανδημία του κορωνοϊού, η νοσοκόμα, η οποία εργάζεται σε ένα κέντρο φροντίδας με ηλικιωμένους ενοίκους που κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό περισσότερο από τις άλλες ομάδες πληθυσμού – στην Γαλλία ξεπερνούν τους 10.000 οι νεκροί σε γηροκομεία- βρίσκεται σε καραντίνα στην δουλειά της, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Χωρίς να μπορεί να φροντίσει τον σκύλο της, τον άφησε στην αδερφή της. Αλλά λόγω του στενού δεσμού που είχε με το κατοικίδιό της, δεν την εμπόδισε να τον δει έστω και μέσω βιντεοκλήσης.

«Η αδερφή μου είναι νοσοκόμα και βρίσκεται σε καραντίνα στο γηροκομείο όπου εργάζεται εδώ και τρεις εβδομάδες ώστε να μην μεταδώσει τον κορωνοϊό ούτε στους ηλικιωμένους ενοίκους, ούτε σε εμάς. Χθες το βράδυ, είδε στο FaceTime τον σκύλο της, με τον οποίο έχει μια πολύ στενή σχέση και του σφύριξε για να τον φωνάξει. Έτσι αντέδρασε ο σκύλος της» λέει η αδερφή της στο βίντεο.

Πηγή: iefimerida