Πολιτικοοικονομικά «παιχνίδια» βλέπει ο Κούγιας πίσω από την υπόθεση Λιγνάδη – Τι λέει για το ένταλμα σύλληψης, για τις καταγγελίες και τον Λιγνάδη

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην «Ωρα Ελλάδος» του Open TV για την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη και για τις κατηγορίες που βαρύνουν τον σκηνοθέτη – ηθοποιό. «Ο κ. Λιγνάδης γνωρίζει τους δύο καταγγέλλοντες, μου μίλησε και για την 40χρονη που όσα μου είπε, αν αληθεύουν, μου φαίνονται εντελώς αναξιόπιστα» είπε και πρόσθεσε: « Είναι για γέλια αυτά που ακούω. Πριν από λίγες ημέρες ήταν ο αγαπημένος (σ.σ.: ο Λιγνάδης) όλων των πολιτικών αρχηγών».

Οπως είπε ο κ. Κούγιας «Ο Λιγνάδης είναι στην μυλόπετρα αυτή τη στιγμή, γιατί μοναδικός στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο, όλο αυτό. Ολα αυτά έγιναν γιατί η κα Μενδώνη τα έβαλε με τα επιχειρηματικά κυκλώματα που εμπλέκονται με την ανάπλαση στο Ελληνικό… Ο κ. Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες, πρόκειται για μια πλεκτάνη, ακραία πλεκτάνη. Είμαι πολύ συντηρητικός και το έχω πληρώσει, όπως με τον Βαλιανάτο και με άλλες υποθέσεις. Το τι κάνει ο καθένας στη δική του ζωή δεν μας αφορά. Αλλο βιασμός, άλλο ομοφυλοφιλικές σχέσεις κι άλλο πολιτική εκμετάλλευση. Αν είναι αλήθεια ο βιασμός είναι απεχθής και καταδικαστέα πράξη είτε πρόκειται για ανήλικο είτε για ενήλικο».

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε και το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθηθεί καθώς όπως τόνισε «είναι απαράδεκτο το ένταλμα σύλληψης. Είναι απαράδεκτο όταν εκδίδεται για ανθρώπους που έχουν γνωστή κατοικία, όταν πρόκειται για υποθέσεις που έχουν γίνει προ δεκαετίας ή και περισσότερο. Ενταλμα σύλληψης εκδίδεται για υποθέσεις που τελούνται τώρα, για ανθρώπους που δεν έχουν γνωστή κατοικία και είναι ύποπτοι φυγής».

Τέλος, για τον κ. Γεωργουλέα που δεν θα είναι στο υπερασπιστικό τιμ του Λιγνάδη είπε ότι «επέλεξε να μην είναι στην ομάδα, ο κάθε συνάδελφος έχει το δικαίωμα αυτό».