Στα… “κυανόλευκα” του ΑΣΚ ντύνεται ένας ακόμη παίκτης στα πλαίσια της προσπάθειας του Καρδιτσιώτικου συλλόγου να θωρακιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο για τη νέα σεζόν!

Ο λόγος για τον 26χρονο Αλέξανδρο Σπυριδονίδη, ύψους 1.88 που αγωνίζεται στη θέση του πλει μέικερ και δυναμώνει κι άλλο την περιφερειακή γραμμή!

Το βιογραφικό του μας το παρουσιάζει σε σχετικό δελτίο τύπου το τμήμα επικοινωνίας του ΑΣΚ που καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα:

«Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Αλέξανδρου Σπυριδονίδη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
O ύψους 1,88 μ. πλέι μέικερ, έρχεται στην ομάδα για να δώσει ταλέντο και ποιότητα και να δυναμώσει την περιφερειακή γραμμή της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αν και μόλις 26 ετών, ο Σπυριδονίδης έχει εμπειρία και πλούσιες παραστάσεις από το πιο υψηλό επίπεδο, καθώς το 2012 σε ηλικία 17 ετών έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη Basket League. Στην Α1 της χώρας μας, αγωνίστηκε για οκτώ σεζόν από το 2012 έως το 2020, σε Ηλυσιακό, ΚΑΟ Δράμας, Κηφισιά, Κόροιβο, Χολαργό και Ρέθυμνο, καταγράφοντας συνολικά 132 ματς στη Basket League. Τη σεζόν 2020-21, ο Αθηναίος γκαρντ βρέθηκε στη Φινλανδία για τη Μπίσονς Λόιμα, στην οποία ήταν ο βασικός πλέι μέικερ με μέσους όρους 14,7 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 5,3 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής.
Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών, μετρώντας συνολικά 269 πόντους σε 56 συμμετοχές με τη «γαλανόλευκη».
Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥΤΑΡΕΛΟ

Στο μεταξύ σήμερα ξεκινά (6.30) η προσπάθεια της εφηβικής ομάδας για διάκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή είναι ήδη στη συμπρωτεύουσα και οι “κυανόλευκοι” ευχαρίστησαν τους συμπολίτες που συνέβαλαν και για το ταξίδι και είναι δίπλα στην προσπάθεια του ΑΣΚ.

Αναλυτικά:

«Στη Θεσσαλονίκη οι Έφηβοι του ΘΕΟΝΗ ΑΣ Καρδίτσας – Πρεμιέρα στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος!
Για τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε σήμερα (18/8) Τετάρτη το Εφηβικό τμήμα του ΘΕΟΝΗ Α.Σ. Καρδίτσας, το οποίο ως πρωταθλητής ΕΣΚΑΘ θα συμμετάσχει στον Α’ Όμιλο της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, οι πρωταθλητές Ν. Καρδίτσας και Θεσσαλίας ρίχνονται στη μάχη του τουρνουά με στόχο να εκπροσωπήσουν επάξια την περιοχή μας στο υψηλότερο επίπεδο, εκεί όπου θα βρεθούν όλα τα «αυριανά αστέρια» του Ελληνικού μπάσκετ.
Με συγκρατημένη αισιοδοξία για μία επιτυχημένη πορεία, πίστη στις δυνατότητές τους και στις οδηγίες του προπονητή Νίκου Κακλαμάνου, οι Έφηβοι του ΑΣΚ ταξίδεψαν για το κλειστό της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, στην οποία θα παραμείνουν το διάστημα 18-22 Αυγούστου.

Η διαδρομή των Εφήβων μέσα από το πρόγραμμα κατάρτισης που λειτουργεί μεθοδικά και με συνέπεια ο Σύλλογος έφτασε στην κορύφωσή της με μία σειρά υπερβάσεων που αποτελεί προϊόν της συστηματικής δουλειάς στα τμήματα υποδομής.

Τίποτα όμως δε θα ήταν εφικτό χωρίς την ηθική και υλική υποστήριξη όσων συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και να συνεχίσει ο αναπτυξιακός αθλητισμός της πόλης την πορεία του προς την κορυφή.
Προς αυτή την κατεύθυνση, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ. Καρδίτσας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το πρατήριο υγρών καυσίμων Shell του κ. Πέτρου Μουταρέλου (Θεσσαλιώτιδος & Κουμουνδούρου γωνία, Καρδίτσα) και την Δεμερλιώτης Α.Ε.Β.Ε, αντιπρόσωπος VW-AUDI-SKODA – Ενοικιάσεις αυτοκινήτων του κ. Ιωάννη Δεμερλιώτη (2ο χλμ Περιφερειακής Οδού Καρδίτσας – Τρικάλων, Καρδίτσα) για την ειλικρινή, διαχρονική τους συμπαράσταση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος στο αθλητικό γίγνεσθαι.
Αρχή με Λεύκιππο Ξάνθης

Το τουρνουά εκκινεί για τον ΘΕΟΝΗ Α.Σ. Καρδίτσας με αντίπαλο τον πρωταθλητή ΕΣΚΑΜΑΘ, Λεύκιππο Ξάνθης. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 18:30 και την προσπάθεια των Εφήβων μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=l2zNo6fA4lg…

Αξίζει να σημειωθεί πως, εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού, ο ΚΑΟΧ Ευρώπη ’87 (πρωταθλητής ΕΚΑΣΧ) δεν θα αγωνιστεί στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, αντίπαλο που επρόκειτο να βρει στο δρόμο του στον Α’ Όμιλο ο ΑΣΚ».