Mάχη με τη λάσπη» δίνουν οι διαχειριστές του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου της Καρδίτσας το οποίο δεν γλίτωσε από τη μανία του Ιανού. Η πλατεία του κινηματοθεάτρου γέμισε νερό το οποίο άφησε στη θέση του όταν έφυγε, ένα παχύ στρώμα λάσπης.

Ηδη έχουν μετακινηθεί όλα τα καθίσματα και πλένονται ενώ οι άνθρωποι του Κινηματοθεάτρου δουλεύουν νυχθημερόν για να απομακρύνουν τη λάσπη και να καθαρίσουν το χώρο. Το βράδυ της 18ης Αυγούσου το νερό κατέκλυσε το κινηματοθέατρο τόσο από την κύρια είσοδό του (παρόλο που είναι υπερυψωμένη) όσο και από τις εξόδους κινδύνου που υπάρχουν επί των οδών Ιεζεκιήλ και Αρτεσιανού.

Η αμφιθεατρική κλίση του χώρου δεν επέτρεπε στο νερό να φύγει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια εσωτερική… λίμνη. Οπως προαναφέρθηκε καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για τον καθαρισμό του χώρου και στόχος των υπευθύνων του κινηματογράφου είναι στο τέλος του μήνα να ανοίξει ξανά τις πύλες του.

Βέβαια και όταν ανοίξει ξανά τις πύλες του δεν θα μπορεί να είναι σε πλήρη λειτουργία καθώς ισχύουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό! Ετσι το δημοτικό κινηματοθέατρο θα μπορεί να λειτουργεί με πληρότητα μόλις 30% (αν παραμείνουμε στο επίπεδο 3), με υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους και με υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.