Mέσω… Τρικάλων θα καλυφθεί προσωρινά το διοικητικό κενό που δημιουργήθηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, μετά την παραίτηση του κ. Δημήτρη Κεχαγιά.

Ειδικά καθήκοντα Διοικητή αναμένεται να αναλάβει ο Καρδιτσιώτης Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κώστας Γρηγορίου. Ο κ. Γρηγορίου θα διατηρήσει τη θέση του στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Τρικάλων, ενώ παράλληλα θα εποπτεύει υπογράφοντας αποφάσεις και για το Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Την ίδια ώρα επικεφαλής στο Διοικητικό Συμβούλιο θα παραμείνει ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Κουκουζέλης, ο οποίος εκτελεί χρέη Προέδρου μετά την παραίτηση του κ. Κεχαγιά. Εποπτικό ρόλο στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας μετά την παραίτηση του Διοικητή είχε τις τελευταίες εβδομάδες ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Σταύρος Παπαγεωργίου.

Πλέον το ρόλο αυτό με δικαίωμα υπογραφής θα έχει ο κ. Γρηγορίου, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών στέλεχος των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Σε ότι αφορά τον ορισμό νέου Διοικητή, θα απαιτηθεί σημαντικό χρονικό διάστημα (ίσως και μετά το Πάσχα).

Όπως προβλέπουν οι διαδικασίες του «επιτελικού κράτους» της κυβέρνησης, δεν ισχύει η επετηρίδα της προηγούμενης προκήρυξης και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν εκ νέου αιτήσεις για τη θέση μόλις δημοσιευθεί η καινούργια προκήρυξη.