«Τρελαίνουν» κόσμο οι Ελπίδες που πέτυχαν σπουδαία νίκη μέσα στο AEL FC Arena με 1-0 επί της ΑΕΛ, κάνοντας το ‘’4 στα 4’’ στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών!  Μια νίκη σημαντική  για την Καρδιτσιώτικη ομάδα η οποια παραμένει σταθερά στη 2η θέση της κατάταξης, στη ‘’σκιά’’ του ΠΑΟΚ και βάζει πλώρη για τη διεκδίκηση ακόμη και του τίτλου!
Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι χθες το απόγευμα στο AEL FC Arena απέναντι σε μία ομάδα εξίσου δυνατή και με φιλοδοξίες.
Ετσι πήγε περισσότερο στη δύναμη και στο πάθος.  Σε μία φάση στο 28’ η Λάσκου έκανε ένα σκληρό φάουλ και αποβλήθηκε για λογαριασμό της ΑΕΛ, η οποία ωστόσο στο 33’ κέρδισε πέναλτι . Η Μούστου όμως αστόχησε (άουτ) και λίγα λεπτά αργότερα, το AEL FC Arena ‘’πάγωσε’’ . Η Σίιρς  αρχικά νικήθηκε από την τερματοφύλακα της ΑΕΛ. αλλά η Μέλερ που πήρε το ”ριμπάουντ” έκανε το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καρδίτσας κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Οι γηπεδούχες είχαν πάντως δοκάρι αλλά και οι Ελπίδες θα μπορούσαν να πετυχουν κι άλλο γκολ και να ‘’καθαρίσουν’’ το ματς , όταν  η Σίιρς που πέρασε και την τερματοφύλακα από  πλάγια έστειλε τη μπάλα άουτ.
Όπως ήταν φυσικό η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα στα αποδυτήρια και στο φινάλε από τις αθλήτριες και τους αρκετούς Καρδιτσιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες. Η νίκη αφιερώθηκε στον γιατρό  Γιάννη Κατσάρα που μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, ενώ η τεχνική ηγεσία απένειμε τα εύσημα και έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη σπουδαία αυτή νίκη.
Ελπίδες:  Ντιντζάρι,  Σίμου, Τσιμπίδα, Γεραγόρη, Ζάχου ,  Νέλλα (55’ Αναγνωστοπούλου), Τσούκα ,Μέλερ, Μπαρμπόσα,  Αναστασίου , Σίιρς .

Τελευταίες Ειδήσεις Σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News
Ακολούθησε την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News!
Όλες οι εξελίξεις στην περιοχή της Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας