Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και ολοκληρώθηκε χθες το σπουδαίο τουρνουά μπάσκετ που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, με τη συμμετοχή τριών ομάδων της basket league (ΠΑΟΚ, Προμηθέας Πατρών και Λάρισα) καθώς και του οικοδεσπότη ΑΣΚ.

Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΑΣΚ και σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη μιας άλλης περιόδου με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο τίτλος στην σχετική προαναγγελία.

Εγιναν ωραία παιχνίδια, ο κόσμος πήρε μια γεύση από το επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ και ταυτόχρονα ο ΑΣΚ είχε την ευκαιρία στο ξεκίνημα σχεδόν της προετοιμασίας του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε σπουδαίες ομάδες που μάλιστα είναι και κατά πολύ ενισχυμένες στη μεταγραφική περίοδο.

Το παρών στην  δεύτερη μέρα του τουρνουά όπου έπεσε και η αυλαία, έδωσε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Νούσιος που παρακολούθησαν τα ματς μαζί με τον πρόεδρο του ΑΣΚ Χρήστο Δεληγιάννη.

Στα αποτελέσματα του τουρνουά: Λάρισα – Προμηθέας 81-72, ΠΑΟΚ – ΑΣ Καρδίτσας 94-57, ΠΑΟΚ – Προμηθέας 94-86 και Λάρισα – ΑΣΚ 68-68 χωρίς να γίνει η παράταση, διότι ο ΑΣΚ αύριο (Δευτέρα 13/9) παίζει Κύπελλο με το Μαρούσι στην Αθήνα.