ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

Ο Ατρόμητος Παλαμά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής από την προηγούμενη αγωνιστική και το βράδυ της Πέμπτης αποχαιρέτησε και τη σεζόν με ένα δείπνο προς τιμήν των πρωταγωνιστών.

Η Παλαμιώτικη ομάδα κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα και να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της. Ετσι το βράδυ της Πέμπτης η ‘’οικογένεια’’ του Ατρομήτου (παίκτες, τεχνική ηγεσία, μέλη της διοίκησης) και εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία σε ένα πολύ καλό και ευχάριστο περιβάλλον να τα πουν αλλά και να περάσουν κάποιες χαλαρές στιγμές, μετά από μια πολύ δύσκολη και πιεστική σεζόν , όπως ήταν αυτή που διανύσαμε.

Στο Μεζεδοπωλείο «Το κουτουκάκι»  στην Κεντρική πλατεία Παλαμά οι ‘’πράσινοι’’ πέρασαν ευχάριστα και παράλληλα απόλαυσαν τους νοστιμότατους μεζέδες του καταστήματος.

Το τραπέζι πρόσφερε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΑΠ Βάιος Μπακαβέλος ενώ το επιδόρπιο στο τέλος, ο γνωστός Δημοσιογράφος της Εφημερίδας της Λάρισας «Η Ελευθερία» ,Παλαμιώτης και φίλος του Ατρομήτου Χρήστος Αρχοντούλης. Το παρών έδωσαν ακόμη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κω/νος Νούσιος, ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Αλέξανδρος Σφήκας,ο πρώην Δήμαρχος και φίλος της ομάδας Βασίλης Καραδήμος , ο Προπονητής της Ακαδημίας του Ηρακλή Παλαμά Βαγγέλης Τρουβάς και σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας του Παλαμά. Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ο Τάκης Παραφέστας, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του τα 2,5 χρόνια στον Ατρόμητο.

Ο Λαρισαίος Προπονητής και επί 2,5 έτη στο τιμόνι της Παλαμιώτικης ομάδας θα συνεχίσει από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΛ, αναλαμβάνοντας πόστο Τεχνικού Διευθυντή στην ΠΑΕ, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έζησε μεγάλες και ένδοξες στιγμές.

Ετσι όπως ήταν φυσικό η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη μιας και ο Λαρισαίος κόουτς λατρεύτηκε,με το ήθος και τον αδαμάντινο’ χαρακτήρα του, όσο κανένας άλλος Προπονητής στον Παλαμά τα τελευταία χρόνια …