Mε ένα ψυχολογικό θρίλερ και μια περιπέτεια συνεχίζoνται αυτή την εβδομάδα οι προβολές στον θερινό κινηματογράφο της Καρδίτσας.

Οι «Μεταφραστές», η μεγάλη διεθνής παραγωγή του Γάλλου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Ρεζί Ρουανσάρ ήταν να βγει στους κινηματογράφους στις 12 Μαρτίου, αλλά αναβλήθηκε με το κλείσιμο των πολιτιστικών χώρων. Τέσσερις μήνες μετά,η ταινία βγαίνει επιτέλους στα θερινά σινεμά με ένα αξιομνημόνευτο διεθνές καστ με τους χαρακτήρες να έχουν σημαίνοντα ρόλο σε ένα θεατρικού τύπου στήσιμο.

Οι περισσότεροι λοιπόν από το διεθνές καστ κρίνονται πετυχημένοι, δημιουργώντας προσιτά πρόσωπα, που θα θέλαμε πάντως να μάθουμε και κάτι περισσότερο για ορισμένους από αυτούς. Ξεχωρίζουν οι Lambert Wilson (Μαμά ή Γιαγιά;), Olga Kurylenko (Ο Τυχοδιώκτης του Παρισιού), Alex Lawther (Ghost Stories), Sidse Babett Knudsen (Inferno) και ο δικός μας Μανώλης Μαυροματάκης (Ο Εχθρός μου), με τον Έλληνα ηθοποιό να στέκεται επάξια μπροστά στις κινηματογραφικές απαιτήσεις του ρόλου του, χαρίζοντας και ορισμένες από τις πιο αξιομνημόνευτες ατάκες της ταινίας. Μια όμορφη σαν ιδέα ταινία που αποτελεί μια ευχάριστη και εναλλακτική στο χώρο του μυστηρίου, επιλογή. Επισης αυτή την εβδομάδα ο Vin Diesel επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με την ταινία «Bloodshot», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ.