Συνεχίζεται μεθαύριο με την 6η αγωνιστική ημέρα το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και η προετοιμασία του ΑΣ Καρδίτσας για τον αγώνα που θα δώσει στην Αθήνα με τη Δάφνη, κορυφώνεται!

Η ομάδα της πόλης μας με φουλ ενέργεια από το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει κάνει στον μαραθώνιο, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, θα στοχεύσει στην πέμπτη κατά σειρά επιτυχία που θα την φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Να θυμίσουμε πως το συγκρότημα του Δημήτρη Λιόγα έχει ήδη κάνει και το ρεπό του και μετράει δύο “διπλά” σε Αγρίνιο και Αθήνα (με το Παγκράτι στο κλειστό του Μετς) και δύο νίκες στο κλειστό της Καρδίτσας με Πανερυθραϊκό και Φίλιππο Βέροιας.

Ο αγώνας του Σαββάτου με τη Δάφνη Δαφνίου είναι ο πέμπτος κατά σειρά και φυσικά όπως συμβαίνει και θα συμβαίνει με όλες τις αναμετρήσεις ο ΑΣΚ θα πάει με έναν και μοναδικό σκοπό, για να κερδίσει.

Η αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή είναι στα ύψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι “κυανόλευκοι” δεν αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα τον αγώνα και με σεβασμό στον αντίπαλο.

Όποια και να είναι η ομάδα που κοντράρονται περνάει από το “μικροσκόπιο” του προπονητή και φυσικά αντιμετωπίζεται σοβαρά χωρίς την παραμικρή χαλάρωση.
Το βασικό μέρος της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί σήμερα και αύριο Παρασκευή η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσει.