Λίγο το άγχος της πρεμιέρας, λίγο η σπατάλη των πολλών ευκαιριών, δημιούργησαν μια ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων που έσπευσαν στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας για το πρώτο ματς της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα της super league 2!

Τελικά, όλα κύλησαν κατευχήν και το συγκρότημα της Καρδίτσας ξεκίνησε με νίκη με σκορ 1-0 στον μαραθώνιο παίρνοντας το πρώτο τρίποντο!

Ενα σκορ που δεν αποδίδει φυσικά την εικόνα του αγώνα καθώς οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν πληθώρα ευκαιριών που θα μπορούσαν αν τις αξιοποιούσαν να πετύχουν μια ευρεία νίκη.

Εφθασε όμως το γκολ του Γκίνη που μπήκε στο… 50ο δευτερόλεπτο, πριν καλά καλά καθίσουν οι φίλαθλοι στην εξέδρα, να δώσει τη νίκη.

Το ξεκίνημα της Αναγέννησης ήταν εκρηκτικό. Πέρα απο το γκολ έχασε στο 8′ και στο 9′ με Μπιανκόνι και Κουτσιανικούλη τεράστιες ευκαιρίες για να φθάσει σε ένα 3-0 πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, ενώ και στη συνέχεια σε όλο το πρώτο 45λεπτο ήλεγχε τον ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν καθόλου!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη τελική του Θεσπρωτού έγινε στο 26′ κι αυτή χωρίς ν’ ανηυχήσει τον Γκέκα.

Γενικώς και στην επανάληψη παρότι η ομάδα της Ηγουμενίτσας από το γεγονός ότι το σκορ έμενε στα εύθραυστα επίπεδα του 1-0 “ζωντάνεψε” και κρατούσε τη μπάλα στα πόδια της περισσότερο, δεν απείλησε ούτε μία φορά σοβαρά την Αναγέννηση.

Που έχασε και στην επανάληψη τεράστιες ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά με την ομάδα της Καρδίτσας να μπαίνει θετικά στο μαραθώνιο και να κερδίζει το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων της.

ANAΓΕΝΝΗΣΗ (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρρέα, Σταμόπουλος, Γκίνη (70’ Γκουγκούδης), Λαγός, Πλέγας (91’ Κουτρομάνος), Κουτσιανικούλης (91’ Λώττας), Μπιανκόνι (70’ Πολίτης), Αθανασιάδης (92’ Κοτσώνης)
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα) : Κινάλης, Βαλιέντε, Ντ’ Αλέσιο, Γώγος, Γκαντσιέρ, Ζιώγας (91’ Σούμα), Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (85’ Στεργίου), Σαραντίδης, Πατσέκο(85’ Βαταμίδης), Πούφλης (60’ Ρομέρο)

Δείτε πιο κάτω ρεπορτάζ για το ματς, με παραλειπόμενα, φάσεις, γκολ και δηλώσεις στην εκπομπή “Στη Σέντρα” από τη Θεσσαλία TV.