Κι ενω συμβαίνουν όλα αυτά τα απίθανα με τις διαιτησίες και τα υπόλοιπα, η Αναγέννηση είναι προσηλωμένη στα αγωνιστικά δρώμενα, ως οφειλει να κάνει, ακόμη κι αν απέναντι της μπαίνουν φραγμός “θεοί και δαιμονες”!

Η προετοιμασία της ομάδας, προσαρμοσμένη αναλόγως για τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα ταξίδια ανα τριήμερο, ολοκληρωθηκε και σήμερα το μεσημέρι η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αριδαία για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Αλμωπό.

Πρόκειται για μια ομάδα που δίνει μάχη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες με την παραμονή της και την οποια οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετώπισαν ήδη δύο φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μια για το Κύπελλο στο δραματικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια και 1-1 η παράταση) και μία για το πρωτάθλημα όπου σημείωσαν μια άνετη και εμφατικη νίκη με 4-0.

Το αυριανό παιχνίδι ειναι σαφέστατα διαφορετικό, αλλά η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη είναι προετοιμασμένη για μία ακόμη μάχη.

Με πείσμα, πάθος και αποφασιστικότητα να συνεχίσει την καταπληκτικη πορεία που διαγράφει και να εκθέτει ακόμη περισσότερο όλους αυτούς που παίρνουν τη θέση των πρωταγωνιστών που είναι οι αθλητές και δεν αφήνουν τις ομάδες να παλέψουν επί ίσοις όροις για τους στόχους τους και τους φιλάθλους ν’ απολαύσουν τους αγώνες.