Mε το «πολύπαθο» TENET του Christopher Nolan που προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες στους ελληνικούς κινηματογράφους, συνεχίζει ακι αυτή την εβδομάδα ο θερινός κινηματογράφος της Καρδίτσας. Μία ταινία που για να βγει στις μεγάλες οθόνες πέρασε από 40 κύματα, καθώς η πρεμιέρα της συνεχώς αναβάλλοταν λόγω Covid-19.

Η προβολή του νέου blockbuster σε ορισμένες μόνο χώρες – συμπεριλαμβανόμενης και της δικής μας – έκανε για λίγο τον κόσμο να νιώσει ότι επιστρέφει στην πραγματικότητα. Το TENET δεν είναι απλά μία ταινία σαν όλες τις άλλες. Πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή ταινία δράσης – η αδρεναλίνη περισσεύει – η οποία έχει και μία πολύ ιδιαίτερη ιδέα που κινεί την πλοκή, μία ιδέα που σπάει το φράγμα της λογικής.

Η ταινία Το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας. Ώρες προβολής: καθημερινά (εκτός Παρασκευής 4/9/20) στις 21:15 Γενική είσοδος -7.5 € Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι- 6€ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες.