Ο ΑΣ Καρδίτσας μπορεί να μην κατάφερε να χαλάσει τη… γιορτή του Ιωνικού και να υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων του στο κατάμεστο κλειστό της Νίκαιας με σκορ 90-70, αλλά τα ευχάριστα ήλθαν νέα ήλθαν από τα άλλα… γήπεδα!

Η ήττα του Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Κώ από τον Ιπποκράτη και η ήττα του Ερμή στη Λάρισα απο την Καστοριά μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι (72-73), τον φέρνουν μια ανάσα μακριά απο τα play off!!!

Θέλει δηλαδή μια νίκη στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την προτελευταία Καβάλα στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας και στη συνέχεια θα περιμένει τα άλλα αποτελέσματα για να δει αν θα τερματίσει 3ος ή 4ος!!!

Αντίθετα ο Ερμής Λάρισας με την οδυνηρή ήττα που γνώρισε από την Καστοριά κινδυνεύει να μείνει εκτός!!!

Χαρακτηριστική εικόνα από το κλειστό της Νίκαιας και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ιωνικού για τη φιέστα της ομάδας τους. Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες το πάλεψε ο ΑΣΚ, αλλά έχασε. Σημασία έχει όμως ότι είναι μια ανάσα μακριά απο τα play off σε μια πραγματικά μαγική χρονιά…

Στο μάτς της Αθήνας ο ΑΣΚ πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο όπου μάλιστα κατάφερε στο δεύτερο δεκάλεπτο και να προηγηθεί (20-16 το πρώτο, 39-34 το ημίχρονο), αλλά λύγισε στην επανάληψη με τον Ιωνικό να παίρνει διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο (62-50) και να κερδίζει τελικά το μάτς με 90-70!

Ήταν όμως μια ανώδυνη ήττα καθώς όπως προαναφέραμε η χρονιά εξελίσσεται μαγικά για τους “κυανόλευκους”…