Μια βραδιά γεμάτη ΑΣΚ απήλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο μεγάλο αθλητικό σπίτι της Καρδίτσας, στο καινούργιο κλειστό!

Πριν από λίγη ώρα οι “κυανόλευκοι” οργάνωσαν μία πολύ όμορφη εκδήλωση για να παρουσιάσουν τη νέα ομάδα, τις εμφανίσεις της, καθώς και τους υποστηρικτές χορηγούς τους για τη νέα σεζόν που προμηνύεται συναρπαστική και μέσα από την οποία θα διεκδικήσουν στόχους που ουδέποτε μπήκαν στην ιστορία του μπάσκετ της περιοχής μας.

Τα βλέμματα όλων, όπως ήταν φυσικό, επικεντρώθηκαν και στον Γιάννη Μπουρούση που επέστρεψε στην αγαπημένη του πόλη για να κλείσει την τεράστια διαδρομή του και ασφαλώς η παρουσία του και μόνο σε συνδυασμό με όλες τις κινήσεις θωράκισης που πραγματοποιήθηκαν, ανεβάζουν τον σύλλογο σε άλλο επίπεδο.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε μετά την εκδήλωση ο ΑΣΚ τονίζονται τα εξής:

«Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας παρουσίασε την ανδρική ομάδα για την περίοδο 2021-22, καθώς και τους χορηγούς της αγωνιστικής εμφάνισης.

Το «παρών» έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Τιμόθεος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας Κωστής Νούσιος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, εκπρόσωποι των φορέων και της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των χορηγών εταιριών, αθλητές των ακαδημιών και φίλοι της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας Χρήστος Δεληγιάννης, μίλησε για τη σημασία της εκδήλωσης, η οποία καταρχήν σηματοδοτεί την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο για αγώνες πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το Σάββατο και τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανερυθραϊκό. Επίσης, τόνισε πως είναι πολύ σημαντική η στήριξη που παίρνει η ομάδα από τις επιχειρήσεις, με συνεργασίες που κρατούν πολλά χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στους φορείς, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Καρδίτσας, που βρίσκονται στο πλευρό του ΑΣΚ. Όπως ανέφερε, η συγκυρία είναι ευνοϊκή, γιατί στην Καρδίτσα επιστρέφει για να αγωνισθεί ο μεγάλος Γιάννης Μπουρούσης, αποδεικνύοντας τη αγάπη του για το μπάσκετ και τον τόπο του.

Στη συνέχεια, την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Νούσιος και ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος. Όλοι τους ευχήθηκαν καλή σεζόν με υγεία στην ομάδα, τονίζοντας τη στήριξή τους στον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας. Χαιρετισμούς απέστειλαν Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και οι βουλευτές Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός και Ασημίνα Σκόνδρα.

Ακολούθησε η παρουσίαση των χορηγών της αγωνιστικής εμφάνισης για την περίοδο 2021-22:

Μέγας Χορηγός: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ
Αργυρός Χορηγός: ΘΕΟΝΗ – Φυσικό Μεταλλικό Νερό
Χορηγός: Μέλι ΑΤΤΙΚΗ
Χορηγός: Illy – κατάστημα Καρδίτσας
Χορηγός: KSD – Business Solutions

Από πλευράς των χορηγών, το λόγο έλαβαν ο διευθυντής Marketing της ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Ε. Αλέξανδρος Παναγούλιας, ο Διευθυντής Διοικητικού της ΘΕΟΝΗ Δημοσθένης Αναστασίου, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ILLY Καρδίτσας Αχιλλέας Πούλιος, ενώ μηνύματα στήριξης και εμπιστοσύνης προς την ομάδα έστειλαν ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ Γιώργος Πίττας, καθώς και ο πρόεδρος της KSD Κωνσταντίνος Δεριζιώτης.

Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση της ομάδας για την περίοδο 2021-22, δηλαδή όλων των προπονητών, μελών του επιτελείου, των ιατρών και φυσικοθεραπευτών. Ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος έλαβε τελευταίος το λόγο μέσα σε αποθέωση, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και τη συμπαράσταση όλων για να πετύχει η ομάδα κάτι μοναδικό.

TO ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΣΚ

Προπονητής: Δημήτρης Λιόγας
Συνεργάτες προπονητές: Κώστας Σερίφης, Φοίβος Κωστής
Προπονητής φυσ.κατάστασης: Κώστας Ντάλλας
Team Manager: Χρήστος Τσέκος
Γενικός Αρχηγός: Απόστολος Μπραχάλας
Υπεύθυνος Media: Στέλιος Τσανάκας
Φροντιστής: Παναγιώτης Πέτρου
Ιατροί: Κωνσταντίνος Μπανιός, Βασίλης Αμπράζης
Φυσικοθεραπευτές: Σέφης Κυρίτσης, Θανάσης Κοτρώτσιος

Μετά την εκδήλωση όλα τα τμήματα των ακαδημιών φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας.