ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ
Ο ΑΟ Σελλάνων πέρασε από ‘’χίλια κύματα’’ μέσα στο καλοκαίρι για να μπορέσει να σταθεί όρθιος και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ενας από τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει και έχουν συνδέσει ολόκληρη ίσως … τη ζωή τους  με την ομάδα του Προαστίου, είναι ο Βαγγέλης Ακρίβος.
Μια εμβληματική φυσιογνωμία για την περιοχή και για τον σύλλογο. Στις άσχημες και στις καλές στιγμές, δίπλα πάντοτε στην ομάδα.
Παλαιότερα ως ποδοσφαιριστής, τα τελευταία χρόνια με τη συμμετοχή του ανελλιπώς σε διοικήσεις και ως συνεργάτης στο τεχνικό της ομάδας.
Διετέλεσε μάλιστα για λίγο διάστημα και ως πρόεδρος του ΑΟ Σελλάνων, τον περασμένο Αύγουστο και πριν αλλάξει πάλι χέρια η διοίκηση.
Ο παλαίμαχος επιθετικός και συνεργάτης στο τεχνικό επιτελείο με δηλώσεις του στο “NEΟ ΑΓΩΝΑ” δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την κατάσταση και τη δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μέσα στο χρόνο:
«Για 2η φορά μέσα στο χρόνο ζούμε ανάλογες καταστάσεις.  Ξεκινήσαμε με πολύ κόπο και κάνοντας μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα μας σε ένα καλό επίπεδο, αλλά δυστυχώς είμαστε και πάλι στα ίδια». επισήμανε ο Βαγγέλης Ακρίβος για να προσθεσει για την ‘’επόμενη ημερα’’:
«Δεν μπορούμε δυστυχώς να κάνουμε τίποτα από το να περιμένουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα, όχι μόνο για μας αλλά για όλες τις ομάδες του χώρου. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια. Λένε ότι τον Ιανουάριο μπορεί να ξεκινήσουμε. Κι αν μέσα στο διάστημα εκείνο έχουμε και πάλι ανάλογα φαινόμενα ,τι θα γίνει…», επισήμανε για να προσθέσει : «Ισως θα πρέπει καλύτερα να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να μπει παύλα στη σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές  όλο αυτό το διάστημα είναι εκτός προπονήσεων και θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς εκείνο το διάστημα. Αλλά και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα ,ποιος εγγυάται ότι δεν θα έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα με κρούσματα. Επειτα δεν βγαίνει και το πρόγραμμα. Θα πρέπει να παραταθεί μέχρι το καλοκαίρι το πρωτάθλημα και να αναγκαστούν να παίξουν οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές συνεχόμενες εμβόλιμες αγωνιστικές με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τραυματισμούς κλπ. Θα είναι πολύ δύσκολα…», επισήμανε βάζοντας παράλληλα και την οικονομική διάσταση του προβλήματος στις ομάδες:
«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα με τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα κλειστά, πως θα μπορέσει μία διοίκηση να ζητήσει από τα μέλη και τους φίλους της ενίσχυση για να καλύψει τα έξοδα,  όταν δεν έχει τις οικονομικές δυνατότητες λόγω της πανδημίας, να βοηθήσει.  Αυτό ισχύει για τις περισσότερες ομάδες ,έτσι;  Καλύτερη, για μένα, λύση είναι να μην γίνει πρωτάθλημα και οι ομάδες να σχεδιάσουν για την επόμενη σεζόν, ελπίζοντας τα πράγματα και οι συνθήκες να είναι καλύτερες. Από κει και πέρα θα δούμε …», κατέληξε.

Τελευταίες Ειδήσεις Σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News
Ακολούθησε την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ στο Google News!
Όλες οι εξελίξεις στην περιοχή της Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας