Σε μέρα και ώρα που δεν θα ανακοινωθεί, θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου της Καρδίτσας. Το δένδρο με τα χιλιάδες λαμπιόνια έχει ήδη στηθεί στη κεντρική πλατεία της πόλης και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Καρδιτσιωτών.

Ωστόσο δεν έχει φωταγωγηθεί επίσημα κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες αλλά χωρίς να…ενημερωθεί ο κόσμος ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες του “Ν.Α” το δένδρο θα φωταγωγήσουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός και ο Δήμαρχος Καρδιτσας κ. Β. Τσιάκος παρουσία περιορισμένου αριθμού ατόμων-κυρίως αυτοδιοικητικών-μια από τις επόμενες ημέρες.

Λόγω της πανδημίας η δημοτική αρχή δεν θα δημοσιοποιήσει την ημέρα και την ώρα της εκδήλωσης η οποία όμως θα προβληθεί από το διαδίκτυο απευθείας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα μετά τις 9 το βράδυ ώστε να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας και να μην υπάρχει κόσμος έξω που θα μπορούσε να σταματήσει για να την παρακολουθήσει.

Σε ότι αφορά στο στολισμό αυτός έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που γίνεται αυτές τις ημέρες είναι κάποιες διορθώσεις ή επισκευές. Κατά γενική ομολογία και φέτος ο στολισμός της πόλης είναι εντυπωσιακός και συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση του κλίματος που επικρατεί δεδομένης της κατάστασης.