Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. και ένα φορτηγό, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Λαμία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός φορτηγού που μετέφερε σωλήνες και είχε κατεύθυνση τον Βόλο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο, προσέκρουσε στο πίσω μέρος ΙΧ με αποτέλεσμα, ο οδηγός του να βγει εκτός πορείας και να καταλήξει στις διαχωριστικές μπάρες.

Το φορτηγό συνέχισε με ταχύτητα την τρελή πορεία του και έπεσε πάνω σε τσιμεντένια κολόνα. Από την σφοδρή πρόσκρουση νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ βαριά τραυματισμένος είναι ο οδηγός του ΙΧ, o οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.Δεν είναι ακόμα γνωστό αν το ΙΧ όχημα ήταν σταθμευμένο ή κινείτο αργά στην δεξιά λωρίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του φορτηγού ήταν 60 χρονών και καταγόταν από τον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Πρόκειται για τον Νίκο Σαρρή, ο οποίος εργαζόταν στη μεταφορική εταιρεία του Ζ. Ντελόπουλου.Η απομάκρυνση του φορτηγού έγινε με μεγάλη δυσκολία, αφού από την πρόσκρουση έπεσαν στο οδόστρωμα οι σωλήνες που είχε φορτωμένες το βαρύ όχημα.