Το πρώτο παιχνίδι στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, θα δώσει μεθαύριο το απόγευμα η Αναγέννηση που θα υποδεχθεί τη Λάρισα σ’ ένα πολύ χρήσιμο, δυνατό και εξόχως ενδιαφέρον φιλικό ματς.

Οι εργασίες αναμόρφωσης και το γενικό “λίφτινγκ” που επιχειρείται εδώ και κάποιες ημέρες στο Στάδιο της πόλης μας, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί αλλάζουν την αισθητική και εξυπηρετούν πολύ περισσότερο τις ανάγκες των αγωνιζομένων, αλλά και των φιλάθλων.

Ο νέος χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε θα εγκαινιαστεί από τους παίκτες των δύο ομάδων ενώ οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν, επιτέλους, θα παρακολουθήσουν υπό πολύ καλύτερες συνθήκες τον αγώνα, καθώς τοποθετήθηκαν καινούργια καθίσματα σε όλη τη δυτική εξέδρα.
Απομένει μόνο η τελευταία “πινελιά” (120 καθίσματα στο τελευταίο κομμάτι της εξέδρας) για να εμφανίσει ο χώρος μια εντελώς διαφορετική εικόνα απ’ αυτή που είχαμε τόσα χρόνια και η οποία προκαλούσε αποστροφή.

Όλα αυτά που δρομολογήθηκαν και ολοκληρώνονται από το Δήμο Καρδίτσας, αν μη τι άλλο, είναι και μια τόνωση ηθικού σε όλους όσοι “τρέχουν” τη νέα προσπάθεια της Αναγέννησης που έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη πρόκληση, αλλά και υψηλούς στόχους…

ΓΕΥΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!
Το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα θα μας δώσει και μια γεύση από το νέο πρωτάθλημα το οποίο, πέραν όλων των άλλων, θα περιλαμβάνει και τα κλασικά θεσσαλικά ντέρμπι, αφού μετέχουν και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες της περιφέρειας.
Ταυτόχρονα θα είναι και το πρώτο πολύ δυνατό τεστ για τους “κιτρινόμαυρους” από την έναρξη της προετοιμασίας τους απέναντι σε μια ομάδα που εξ ονόματος και μόνο θα κατέλθει στη νέα σεζόν με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν ώστε να έχουμε μαζική προσέλευση των φιλάθλων που έχουν στερηθεί όσο τίποτα τα μεγάλα ματς της αγαπημένης τους ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Η Αναγέννηση άφησε πίσω της την τριετία της μιζέριας όπου την είχαν οδηγήσει σε απόσυρση από την αγωνιστική δράση και μέχρι το τοπικό και πλέον βάζει πλώρη για πολύ μεγαλύτερα πράγματα από την θριαμβευτική επιστροφή της στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Το εν λόγω παιχνίδι ασφαλώς και εμπεριέχει και το στοιχείο του γοήτρου, παρότι εντάσσεται στα φιλικά, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, όποια κι αν είναι η εξέλιξή του (είτε θετική για την ομάδα της Καρδίτσας είτε όχι) πως πρόκειται απλώς για μια δυνατή προπόνηση.
Στόχος αυτή την περίοδο είναι να κυλήσει και να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία, να διορθωθούν οι όποιες ατέλειες και ν’ αποκτήσει η ομάδα την ταυτότητα που χρειάζεται για να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα.