Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τόσα διαιτητικά αίσχη όσα καταγράφηκαν στο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με τον ΑΣ Καρδίτσας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 εθνικής Κατηγορίας!

Δεν είναι μόνο η τελευταία φάση πέντε δεύτερα πριν από το τέλος όπου όπως φαίνεται στο βίντεο γίνεται φάουλ στον Κακλαμάνο και στη συνέχεια αφού ποδοπατήθηκε ο παίκτης του ΑΣΚ ο αντίπαλός του ήταν ο μισός σχεδόν έξω από το κλειστό!

Προηγήθηκε ένα σεμινάριο αθλιότητας από τους τρεις διαιτητές που διέσυραν κατά τρόπο απροκάλυπτο, το μπάσκετ!

Όπως το γράψαμε και αλλού χτύπησε βολές σε ανύπαρκτα φάουλ όλη η… Νέα Ερυθραία!!!

Παρόλα αυτά τα όργια (αποβλήθηκε με 5 φάουλ ο Καρράς στα πρώτα λεπτά και στη συνέχεια ο Τσούκας, ενώ όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι συμπλήρωσαν από 4 πλην των συνοδών της αποστολής!!!) ο ΑΣΚ κρατούσε το προβάδισμα 11 δευτερόλεπτα (75-77) πριν το τέλος και την κατοχή.

Ο Κακλαμάνος σε διείσδυσή του χωρίς να έχει επαφή με κανέναν χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ που έκανε στον… αέρα!!! Ο Πανερυθραϊκός με τρίποντο πέρασε μπροστά για ν’ ακολουθήσει η «φάση έπος» στα 5”!!!

Σα να μην έφταναν όλα αυτά που είδαν τα μάτια μας απο το διαιτητικό «τρίο» της συμφοράς Αναστόπουλο, Κοντίλη και Ρίζο, ήλθε και η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού να ερμηνεύσει τους κανονισμούς!

Ντράπηκε και η ντροπή!!!

Είχαμε όμως και συνέχεια. Πριν καλά καλά γραφούν αυτές οι γραμμές είδαμε ότι από τα παιχνίδια της Τετάρτης για την 14η αγωνιστική που θα κριθεί εν πολλοίς η μάχη για την είσοδο στην οκτάδα, το ένα θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα από τα υπόλοιπα!!!

Μαντέψτε ποιο! Το ματς Αμύντας – Τρίτωνας που ενδιαφέρει τον ΑΣΚ ο οποίος υποδέχεται το Ψυχικό.

Οι δύο πρώτοι θ- αγωνιστούν, αφού θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του αγώνα που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο.

Η διοίκηση του ΑΣΚ απέστειλε επιστολή στην ομοσπονδία για όλα αυτά, αλλά βεβαίως είναι αμφίβολο αν θα τη δει κανείς διότι εκεί τώρα έχουν άλλες έγνοιες!

Ασχολούνται με τις εκλογές! Ανταγωνίζονται δηλαδή ποιος θα… απογειώσει πρώτος το μπάσκετ!

Να τους χαρόμαστε όλους…

Θ.Κ.