Σε έναν μόλις γύρο θα κριθούν τα πάντα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και θα μάθουμε αν η Αναγέννηση κατορθώσει να πάρει την πρωτιά για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ που θ’ ακολουθήσουν!

Έτσι όπως ήλθαν τα πράγματα θα λέγαμε ότι βάσει προγράμματος ευνοούν τους “κιτρινόμαυρους” αφού έχουν να δώσουν 4 ματς εκτός έδρας ή μπορεί και τρία αν τελικα δεν κατέβει ο ΑΟ Σελλάνων, ενώ ο βασικός ανταγωνιστής τους, η ΑΕ Καρίτσας έχει πέντε και μάλιστα δύσκολα! Συγκεκριμένα το συγκρότημα της πόλης μας θα παίξει εκτός έδρας με τον Μακεδονικό Φούφα την προσεχή Κυριακή, στη συνέχεια στο Προάστιο με τον ΑΟ Σελλάνων με τον ΑΣ Μετεώρων στην Καλαμπάκα και με την Καρίτσα.
Από την πλευρά της η ομάδα της Πιερίας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ελασσόνα, τον Ηρακλή Λάρισας, τον Δία Δίου, τον ΑΣ Μετεώρων και τον Αετό Μακρυχωρίου Λάρισας!
Σαφέστατα, το έργο της θα είναι πιο δύσκολο με βάση όχι τόσο το γεγονός ότι θα παίξει εκτός έδρας (αλλωστε μιλάμε για αγώνες χωρίς κόσμο), αλλά απέναντι σε δυνατές ομάδες της κατηγορίας που ενδεχομένως να δίνουν μάχη για ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό ή να διεκδικήσουν ακόμη και την άνοδο!

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ
Η Αναγέννηση, λοιπόν, με βάση το πρόγραμμα που βέβαια είναι σχέδια επί χάρτου κι όχι πράξη, ελέγχει την κατάσταση και εξαρτάται απ’ αυτή αν θα κατορθώσει να κόψει πρώτη το νήμα στις αγωνιστικές που υπολείπονται για να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα στην πιο περίεργη χρονιά όλων των εποχών!

Το παιχνίδι μέσα στην Καρίτσα βεβαίως θα είναι κι αυτό ξεχωριστού ενδιαφέροντος και άκρως κρίσιμο καθώς είναι προγραμματισμένο για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική, την τελευταία δηλαδή, η Καρίτσα θα παίξει στην έδρα του Αετού Μακρυχωρίου Λάρισας και η Αναγέννηση θα υποδέχεται στο Στάδιο τον Ηρακλή Λάρισας.

ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
Ολα αυτά όπως προαναφέραμε είναι θεωρητικά βεβαίως γιατί και τα παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες στην έδρα τους δεν μπορούν να λογίζονται εύκολα με βάση τις συνθήκες που επικρατούν.
Η Αναγέννηση το μόνο που έχει να κάνει είναι να φροντίσει για την προετοιμασία της και ν’ αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι απ’ αυτά που έρχονται ξεχωριστά. Μπορεί αναμφίβολα να τα καταφέρει…