•Σε οριακή κατάσταση και το παλαιωμένο δίκτυο οξυγόνου

Πιέσεις συνεχίζει να δέχεται το Νοσοκομείο Καρδίτσας, καθώς βρίσκεται σε οριακό σημείο η πληρότητα των κλινών covid που έχουν αναπτυχθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Νέου Αγώνα», την Παρασκευή περιορίστηκε ο αριθμός των κλινών covid, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει σε πλήρη δυνατότητα το παλαιωμένο δίκτυο παροχής ιατρικού οξυγόνου του Νοσοκομείου. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο ώστε το δίκτυο να συνεχίσει στο βαθμό των δυνατοτήτων του την πλήρη λειτουργία του και να μπορεί ο αυξημένος αριθμός των νοσηλευομένων να λαμβανει ανεμπόδιστα την απαιτούμενη οξυγονοθεραπεία.

Ο Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κώστας Γρηγορίου που διατελεί προσωρινά παράλληλα χρέη διοικητή και στην Καρδίτσα, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα, ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο του οξυγόνου. Tην ίδια ώρα, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Νομό. Μέχρι και την Πέμπτη είχαν εμβολιασμοί πλήρως και με τις δύο δόσεις 6.783 Καρδιτσιώτες, ενώ άλλοι 15.843 έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου.